Info:
098 954 80 25  |  022 322 903
Frizersko kozmetički salon DERMA NOVA, nalazi se na nultoj etaži Dalmare centra.
Osim frizerskih usluga za muškarce i za žene u pomenutom salonu ponuda je zaista posebna i velika!

Salon DERMA NOVA, spoj je iskustva i tehnologije. Osoblje je educirano od strane vlasnice salona Arte u Zagrebu, Marine Šafrančić koja svojim sedamnaestogodišnjim iskustvom stečenim radeći u najpoznatijim salonima kao što su : Ruža, Renata, Teuta u salon donijela najveću kvalitetu usluga.

Naime, najnoviji dosezi u tehnikama šišanja, bojanja i modnim novitetima, usavršavani su učestalom suradnjom s najvećim frizerskim imenima Tony&Guy; Franck Provost.

Osoblje salona Derma nova u opsežnoj edukaciji završilo je usavršavanje iz područja stilskog feniranja,stilističkog šišanja koje je prilagođeno svakoj kosi i tehnike koloracije. Tehnike koloracije uključujući balayage, flambayage, sombre i ombre. Individualan pristup svakom stilistu Derma nova centra, rezultirao je fantastičnom kreativnom razvoju salon.

Stoga Vas pozivamo da s punim povjerenjem posjetite salon, gdje radi educirano osoblje koje koristi najnoviju tehnologiju i kozmetičke preparate visoke kvalitete. U salonu Derma nova osoblje pruža sve što suvremenoj ženi i muškarcu treba – mir, njega, zdravlje, suvremene metode i znanje.

Ono što bismo posebno izdvojili to su tretmani za lice i tijelo…
Depilacija
masaže
njega ruku i stopala
Laserska epilacija
Lpg tretmani lica i tijela
Mikrodermoabrazija
Monopolarna radiofrekvencija
Ultrazvučna inverzna osmoza
Oxy pro age tretmani kisikom
Dermalni fileri
Botoks
Uskoro vas osoblje u salonu DERMA NOVA očekuje u većem i preuređenom prostoru i s još većom ponudom!Sam projekt i unutrašnjost interijera te 3d vizualizaciju je izradila projektantica i dizajnerica interijera Kata Roša.