IMG_3203

Roll ‘n’ Joy palačinkarnica nudi svim ljubiteljima najomiljenije slastice pregršt novih i zanimljivih slatko slanih kombinacija koje će oduševiti i one najzahtjevnije gurmane. Imate svoju najdražu čokoladicu? Obožavate voće s palačinkom? Volite više čokoladu nego marmeladu? Ili se jednostavno želite osvježiti s kuglicom sladoleda uz Vama najdražu palačinku? U Roll ‘n’ Joy-u možete sami složiti svoju najomiljeniju kombinaciju! A ako ste ipak avanturističke prirode, Roll ‘n’ Joy Vam pruža avanturu okusa kroz već provjerene kombinacije pomno složene gdje će svatko pronaći svoju najdražu!

Povedi svoje prijatelje, obitelj, dečka, curu i iznenadite ih izlaskom u najomiljenije mjesto u Šibeniku! A ako ti se pak bliži rođendan, a ne znaš gdje izvesti svoju ekipu? Roll ‘n’ Joy će se pobrinuti da tvoj rođendan bude sve, ali ne i običan! Izaberi svoje najdraže slastice, a naše profesionalno osoblje će od njih napraviti najukusniju i najzabavniju tortu za tvoj rođendan! Uz ukusne slastice, ugodan i otkačen ambijent i naše ljubazno osoblje garantiramo vam nezaboravne trenutke i pune nepce užitka J

 

Roll ‘n’ Joy možete pratiti preko Facebook profila @Rollnj i na Instagramu –RollnJoy te TripAdvisoru gdje stalno objavljujemo nagradne igre te razne novitete u ponudi.

 

Roll ‘n’ Joy za vas je otvoren svih sedam dana u tjednu i to od 9:00 h do 23:00 h.

Za sve upite, savjete i prijedloge stojimo vam na raspolaganju!

 

Vidimo se u Dalmare centru, na drugom katu!

 

https://www.facebook.com/RollnJ/

 

IMG_4938 IMG_4937 IMG_4936