Radno vrijeme:

PON – NED: 9:00 – 21:00h

Kontakt:

Web:

Hervis

Hervisov lanac sportskih trgovina sa sjedištem u Salzburgu ima više od 30 godina tradicije i u vlasništvu je dioničkog društva SPAR Austrija (SPAR Ősterreichische Warenhandels AG). Osim u Austriji Hervis svoje podružnice ima u Češkoj, Madžarskoj, Sloveniji, Rumuniji i u Hrvatskoj. U Hrvatskoj se poduzeće Hervis d.o.o. pojavilo u listopadu 2006. godine otvaranjem prve trgovine u Zagrebu. Trenutačno Hervis u Hrvatskoj otvara već 6 trgovinu po redu i raspolaže s više od 6.000 m2 prodajnih površina i 100 zaposlenika.

Visoka stručnost pri izboru ponude odjeće i opreme za sport i slobodno vrijeme, široki spektar popratnih usluga, stručno savjetovanje i prodajne i promidžbene aktivnosti, utemeljene povoljnoj ponudi u odnosu na cijenu, Hervis su uzdigli među vodeće trgovce sportskom opremom u Srednjoj Europi.

Robna marka HERVIS svojim sloganom „Pokreni se“ (originalno: Get movin’) predstavlja sinonim za kvalitetan stil života i užitak kretanja. Svoju viziju gradi na izboru i povjerenju prema najboljim svjetski priznatim sportskim robnim markama, što ih kupcima nudi po najpovoljnijim cijenama.

Hervis nudi vrhunske sportske robne marke, kao što su: U skladu sa sloganom „Pokreni se“ (Get movin’) koji je utemeljen na poticanju sportskih aktivnosti i brizi za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, Hervis veliku pozornost posvećuje sportsko rekreativnim priredbama. U zemljama gdje se nalazi sponzorira sve najveće trkačke priredbe, tako je među ostalim već od 2006. sponzor zagrebačkog maratona. A osim toga sponzorira i hrvatsku te slovensku alpsku skijašku reprezentaciju te slovensku nogometnu reprezentaciju.

Logitip Zagreb montaža