Radno vrijeme:

PON – SUB: 9:00 – 21:00h NED: NE RADI

Kontakt: 022/ 340-123

Web:

Leo store

Brandovi:
Jack&Jones  |  Vero moda  |  Only  |  Vila clothes  |  Big Star

JACK & JONES
JACK & JONES je jedan od vodećih europskih proizvođača muške odječe s više od 1000 trgovina u 38 zemalja. Jeans je okosnica JACK &JONES branda, koji se bazira na visokoj stručnosti, kvaliteti i dizajnu. JACK &JONES odgovara modernom muškarcu čiji aktivni i urbani način života je vidljiv i u njihovom stilu odijevanja. JACK &JONES nudi cijeli niz odječe i obuče za svakog muškarca u svakoj prigodi.

VERO MODA
VERO MODA je brand za moderne i neovisne mlade žene. VERO MODA nudi kvalitetnu i inspirativnu odječu za žene koje žele izgledati lijepo i privlačno, te se žele pritom dobro osjećati i zabaviti.
VM je jedan od najvećih europskih ženskih brandova kojem tijekom godina nisu odoljele ni CHristy Turlington,Claudia Schiffer,Helena Christensen, Kate Moss,Gisele Bundchen koja su bila zaštitna lica te najnovija Poppy Delevingne.

ONLY
Naša filozofija samo za tebe, samo ti… Identitet branda je ženska snaga,samopouzdanje i stil. Najnoviji trendovi i atraktivni modeli čine Only uvjek zanimljivim i jedinstvenim. Only Jeans je posebno istaknut svojim dizajnom, materijalom i inovativnim detaljima, te uspjehom da je među prvima u stvaranju mode.

VILA CLOTHES
Vodilja VILA clothes branda je usmjerena na fleksibilnost i eleganciju. Cilj je ispuniti modnu potrebu žena svjesnih svog stila koje se ne boje pokušati nešto novo. Vila je uvijek u toku s najnovijim trendovima, popularnim cijenama, te omogućuje ženi da pronađe besprijekornu kombinaciju za svaku priliku.

Logitip Zagreb montaža