Radno vrijeme:

PON -NED 9:00 – 21:00

Kontakt:

Web:

Magic Baby

OTKRIJTE MAGIC BABY

 

najveći hrvatski lanac dječje opreme

 

“2021. obilježili smo čak 32. godinu postojanja! Zahvalni smo na svim zajedničkim magičnim trenucima koje smo podijelili rastući sa našim brojinim obiteljima na području Hrvatske  Svake godine nastojimo proširiti svoju ponudu pa naravno i u budućnosti pripremamo brojna iznenađenja. Svaki mjesec svojim dragim bebicama pripremamo odlične pogodnosti (magične popuste)– posjetite nas i rastimo zajedno!“, izjavili su nam u Magic Babyu – najvećem hrvatskom lancu dječje opreme.

 

Počeli su sa pelenama, igračkama, opremom, a 10 godina kasnije pokrenuli proizvodnju dječjeg namještaja i tekstila. Magic baby je prepoznatljiv po vlastitom dizajnu i idejama – sve za naše bebe. Prva proizvodna linija zvala se „boja sna“. Prije više od 20 godinu prvi su na ovim prostorima pokrenuli vlastitu proizvodnju dječje opreme u Kini pod brandom „Bertonne“. Firma postaje zastupnik i distributer više od 20 svjetskih brandova.

Kroz više od 30 godina rada u veleprodaji, proizvodnji i maloprodaji, Magic Baby i danas ima prepoznatljivu mrežu trgovina. Iako su prošle mnoge godine u Magic baby obitelji još se osjećaju mladi kao i njihove bebe kojima ugađaju da sretne odrastaju.

Danas maloprodajna mreža obuhvaća čak 17 trgovina i 2 webshopa. Možemo reći da Magic Baby ima najveću ponudu asortimana za bebe, jer se izbor proširio na više od 50 brandova.

Zato zavirite u ovaj čarobni svijet i pronađite i vi sve potrebno za svoje dijete. Posjetite Magic baby trgovinu dječje opreme i potražite savjete prodavača prilikom odabira najbolje dječje opreme za svoju bebu.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

www.magicbaby.hr

Logitip Zagreb montaža