Radno vrijeme:

PON – NED: 9:00 – 21:00h

Kontakt:

Web:

s.Oliver

U novoj i kupcima još privlačnijoj trgovini s.Oliver u Dalmare centru  u ponudi su modne linije s.Oliver RED LABEL kao i nova linija Q/S designed by za žene i muškarce.

Liniju s.Oliver RED LABEL odlikuju prepoznatljivost, kreativnost, dinamičnost i usmjerenost budućnosti. S.Oliver odjeća izrađena je od visoko kvalitetnih materijala, a posebna pozornost posvećena je dizajnu i detaljima. Osim odjeće za poslovne i svečane prigode u ponudi je i ležerna, sportsko-elegantna odjeća. Kolekcije se međusobno nadopunjavaju i lako kombiniraju. s.Oliver je moda za sve, odjeća za svaki dan i za sve prilike. To je naša misija i tajna našeg uspjeha.

HI FRIENDS. HI LOVERS. WE ARE Q/S DESIGNED BY. THE NEW URBAN BRAND.

Pod tim sloganom predstavljen je novi neovisni brand „Q/S designed by“ na velikom partiju za vrijeme berlinskog tjedna mode. Osnovna ideja branda „Q/S designed by“ je suradnja sa raznim brand ambasadorima. Prvi brand ambasador je postao međunarodno uspješni DJ i producent Robin Schulz, koji je u vrlo kratkom roku dosegao status globalne zvijezde te je trajno promijenio svijet pop i klupske glazbe.  Njemačka zvijezda surađuje sa mladim urbanim brandom i napravio je dvije kolekcije, za žene i muškarce. Glazba i moda usko su povezani. Odjeća je trendi i urbana – majice sa zanimljivim printevima, moderni puloveri, jakne – sve ono što mladi obožavaju. Dakle, nema potrebe da brinete o najnovijim modnim trendovima – nova s.Oliver trgovina ih je puna. Dobrodošli!

Logitip Zagreb montaža