Adresa:

Ulica Velimira Škorpika 23, 22000 Šibenik

Otvoreno:

PON-SUB: 09-21 NED: 10-20

Kontakt:

+385 / 022 / 341-352

Dragi posjetitelji i vlasnici kućnih ljubimaca

Dragi prijatelji životinja i vlasnici pasa.

Vaši ljubimci psi dobrodošli u Shopping centar Dalmare. Pristup psima dozvoljen je u zajedničkim prostorijama centra, a o dozvoli ulaska u svaku pojedinu trgovinu odlučuju sami zakupnici.
Molimo Vas da tijekom boravka sa psom u Centru vodite računa o ponašanju svog ljubimca, te da ničim ne ometate boravak ostalih posjetitelja. Svakako preporučamo da vašeg psa prije posjeta Centru izvedete u šetnju kako bi obavio fiziološke potrebe i zadovoljio svoje potrebe za igrom, šetnjom i druženjem. Molimo Vas i da poštujete odluke svakog pojedinog zakupca o dozvoli ili zabrani uvođenja pasa u njihovu trgovinu ili ugostiteljski objekt.

Tijekom boravka sa psom u centru, molimo Vas da se pridržavate „Pravilnika o dovođenju pasa u centar“ koji donosimo u cijelosti.


Pravilnik o dovođenju pasa u Centar

Posjetitelji Centra mogu dovesti svoje uzicom vezane pse dobrog ponašanja u zajedničke prostorije Centra, na parkirališta, garažna mjesta i hortikulturne površine pod slijedećim uvjetima:

  1. Psi moraju biti vezani cijelo vrijeme boravka u Centru, na kratkim uzicama. Psi težine iznad 30 kilograma i opasni psi moraju imati brnjice. Pod pojmom „opasan pas“ podrazumijevaju se jedinke opisane u „Pravilniku o opasnim psima“ (NN 117/08).
  2. Cijelo vrijeme boravka u Centru psi moraju biti pod direktnim nadzorom vlasnika. Vlasnici moraju biti stariji od 18 godina i zakonski odgovorni za ponašanje svog psa po principu objektivne odgovornosti.
  3. Vlasniku nije dopušteno u nijednom trenutku ostaviti svog psa bez nadzora.
  4. Psima nije dozvoljen ulaz u restorane ili druge objekte koji se bave proizvodnjom i/ili prodajom hrane.
  5. Vlasnici pasa dužni su odmah, bez odgađanja pokupiti izmet svojih pasa i odložiti ga u za to predviđena mjesta.
  6. Ako u bilo kojem trenutku ovlaštena osoba Centra utvrdi da ponašanje psa uznemiruje Zakupnike ili Posjetitelje centra ili ukoliko procijeni da se pas ponaša agresivno, ima pravo zatražiti od vlasnika psa da istog ukloni iz Centra.
  7. Zakupnici unutar centra samostalno odlučuju o tome da li će dozvoliti psima ulazak u prostor koji imaju u zakupu.

Ukoliko isto dopuste, Zakupnici će na izloge svojih trgovina staviti naljepnice kojima označavaju da su psi dobrodošli u njihovoj trgovini.

Logitip Zagreb montaža