SUBOTNJA ČITAONICA POSVEĆENA AUTIZMU!  

Početna stranica / Događanja / SUBOTNJA ČITAONICA POSVEĆENA AUTIZMU!  
SUBOTNJA ČITAONICA POSVEĆENA AUTIZMU!   

 

 30.travnja u Shopping centru Dalmare, podržite djecu koja imju autizam i njihove roditelje!

Igraonica Happyland u shopping centru Dalmare u subotu, 30. travnja  od 18h.,bit će u znaku autizma i plavih balona. Na inicijativu shopping centra Dalmare i majke sedmogodišnjeg autističnog dječaka, Nine Knežević, čitaonica u Happylandu odjekivat će stihovima slikovnice “Moj brat je autist!”, a svi posjetitelji moći će učiniti dobro djelo kupnjom plavog balona  i na taj način će podržati djecu koja imaju autizam  kao i njihove roditelje.

Šibenik, 28. travnja 2016. U subotu, 30. travnja, od 18h,  čitaonica u Happylandu shopping centra Dalmare okreće novi list. Na programu je slikovnica znakovitog imena “Moj brat je autist” koju će svojim osobnim iskustvom dodatno približiti majka sedmogodišnjeg autističnog dječaka Jakova, Nina Knežević. Tom prilikom će mali i veliki ljubitelji čitaonice Happylanda iskusiti priču s malo drugačijim vršnjakom kojeg će imati priliku i osobno upoznati i dobiti slikovnicu kao uspomenu na zajedničko druženje.

Osim čitanja i pričanja o ovom nedovoljno prepoznatoj bolesti od koje pati 12 tisuća djece na razini Hrvatske, u ovu  posebnu akciju  uključit će se i  “Baloni Šibenik”  na čelu s gđom Višnjom Drmić  . Tako ćete tijekom cijele subote moći kupiti plavi balon po simboličnoj cijeni od 5,00 kuna čiji prihod  ide  za financiranje stručnog osoblja  igraonice Happyland za čuvanje djece s poteškoćama.

Najavljena subota nije jedini dan kada shopping centar Dalmare otvara vrata djeci s autizmom i ostalim razvojnim poremećajima.  Uskoro će i ponedjeljak biti dan za svu djecu s posebnim potrebama kada će na sat vremena, svi roditelji moći osigurati svojim mališanima maksimalno pozitivno iskustvo u igraonici Happyland zahvaljujući posebno educiranom timu teta čuvalica. Na taj način shopping centar Dalmare omogućit će maksimalno pozitivno iskustvo i za mališane i za roditelje koji će imati priliku opustiti se i razveseliti uz raznoliku ponudu skopping centra Dalmare.

Time shopping centar Dalmare pokazuje da autizam kao i drugi razvojni poremećaji ne smije biti tabu tema i da itekako zaslužuju svojih “5 minuta” u programu centra. Pridružite se i vi ovoj važnoj inicijativi i prošećite s plavim balonom shopping centrom Dalmare čime ćete podržati djecu s posebnim potrebama i ovom gestom pokazati kako zaslužuju biti ravnopravni članovi društva.

 

Logitip Zagreb montaža