Travanj – mjesec ljepote u dm-u

Početna stranica / Popusti / Travanj – mjesec ljepote u dm-u
Travanj – mjesec ljepote u dm-u


Zamjenom 50 bodova ostvari 30 % popusta na dekorativnu kozmetiku

Svako novo godišnje doba sa sobom nosi i novi početak. Osobito kada je riječ o proljeću koje, samo pogledom kroz prozor na rascvale krošnje drveća, kućne fasade obojane sunčevom svjetlošću i svježe pokošene gradske livade, izmami osmijeh na lica i pruža dodatnu energiju za svakodnevne izazove. Za novo godišnje doba potrebno je prilagoditi i svoj izgled, učiniti ga lepršavijim te ga nadopuniti novim bojama i tonovima – jednom riječju, učiniti ga proljetnim! Kako bi vam u tome pomogao, dm je cijeli mjesec travanj posvetio ljepoti te je pod sloganom Ljepota kakvom je mi vidimo za svoje vjerne kupce donio nekoliko veselih vijesti.

  1. Novi savjetnik s kuponima za 30 % popusta na odabranu dekorativnu kozmetiku

U zamjenu za 50 bodova dobivate Savjetnik s kuponima za 30 % popusta na odabrane proizvode dekorativne kozmetike. Pomoću savjetnika, koji donosi savjete uz koje je lakše „preživjeti“ svaki dan, možete ostvariti popuste na maskare, pudere, ruževe, sjajila za usne… marki poput L`oreal Paris, Max Factor, Maybelline, Deborah, Bourjois, Rimmel, alverde, s.he stylezone… Poželite li i novu kozmetičku torbicu, tada se Vedeta Polo toaletna torbica atraktivnog dizajna, nameće kao odličan proljetni izbor.

 

  1. Koncept Dobre cijene u svako vrijeme donosi više od 2.500 proizvoda po povoljnoj cijeni

Kako biste u svakom trenutku svojoj koži osigurali vrhunsku njegu, dm nudi bogat izbor proizvoda kojima će Vaše lice biti njegovano i svježe u svako doba dana. Dobra je vijest što je većina tih proizvoda uključena u koncept Dobre cijene u svako vrijeme zbog čega možete ostvariti značajne uštede. Primjerice, kupnjom dnevne kreme Nivea Cellular, noćne kreme L`Oreal Revital Laser Renew te micelarne vodice za čišćenje lica Mixa, možete uštedjeti oko 50 kuna.

 

  1. Trajna torba ebelin ili šal Hippy Garden na dar

Za kupovinu proizvoda dekorativne kozmetike i proizvoda za njegu lica u vrijednosti većoj od 150,00 kuna, dm vam daruje trajnu torbu ebelin uz koju ćete kupljene proizvode lakše dopremiti do kuće. Opremite li svoju kozmetičku torbicu proizvodima vrjednijima od 250,00 kuna, dm je za vas pripremio šal poznatog modnog hrvatskog brenda, Hippy Garden, kojim se možete ogrnuti za svakodnevne šetnje, ali i za svečanije trenutke.

 

Listu proizvoda uključenih u koncept Dobre cijene u svako vrijeme možete provjeriti na: http://dm-drogeriemarkt.hr/ljepotakakvomjemividimo. Za sve informacije o novim akcijama i kampanjama pratite dm-ovu Facebooku stranicu, a inspiraciju potražite i na Instagram profilu dm-a (dm_hrvatska).

 

Logitip Zagreb montaža