Vilenjaci stižu u Dalmare !

Početna stranica / Događanja / Vilenjaci stižu u Dalmare !
Vilenjaci stižu u Dalmare !

Shopping centar Dalmare u subotu, 17. prosinca, od 11 sati postat će prava mala radionica Djeda Božićnjaka. Kako napisati pismo Djedici, izraditi vilenjačku krunu i vilenjačku značku ili kako oslikati lice u duhu blagdana samo su neke vještine koje će mališani savladati uz hrpu zabave!
U subotu, 17. prosinca od 11 sati, Dalmare centar će prštati od zabave zahvaljujući – vilenjacima. Djedica je, naime, ovlastio svoje vjerne pomoćnike da malim posjetiteljima i djetetu u svakome od nas osigura trenutke za pamćenje.

Znali ste da u selu Djeda Božićnjaka, u dalekoj Laponiji, postoji tvornica igračaka, u kojoj marljivi vilenjaci pomoćnici rade danonoćno kako bi svaki mališan dobio dar kakav priželjkuje. A u subotu će se potruditi da na kreativnoj radionici u Shopping centru Dalmare najmlađi posjetitelji nauče sve što treba kako bi se i sami kvalificirali za Djedičine asistente.

Kako napisati pismo Djedu Božićnjaku, izraditi vilenjačku krunu i vilenjačku značku samo su neke vještine koje možete naučiti na radionici koja počinje u 11 sati. A dobri Djedovi pomoćnici otkrit će vam i čari oslikavanja lica. Kažemo ‘vam’, jer kad je riječ o Djedici, svi smo mi djeca.

Ali, tu priči nije kraj, Shopping centar Dalmare pripremio je nagrade i za velike posjetitelje. Zavrtite Kolo sreće i osvojite poklon bon u vrijednosti od 200 kn iz neke od trgovina Dalmare centra!

I, ne zaboravite nagradnu igru koja traje do 29. prosinca! Ostvarite kupnju u Dalmare centru u minimalnom iznosu od 200 kn, ispunite kupon, pričvrstite za račun i ubacite u posebnu kutiju i možda upravo vi 30. prosinca, tijekom Dječjeg novogodišnjeg partyja, osvojite TV Samsung, prijenosno računalo, mobitel Samsung te poklon bon u vrijednosti od 1000 kn iz Peveca.

Logitip Zagreb montaža