Radno vrijeme:

0-24

Kontakt:

Web:

Gyms4you

Gyms4you je lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu. Za razliku od drugih fitness klubova u Hrvatskoj, Gyms4you klubovi rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, pa tako svi naši članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu. Gyms4you je jedinstven lanac i po tome što se u teretanu ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu.
Osim u nedavno otvorenim Gyms4you klubovima u Šibeniku, Zadru i Osijeku, već više od godinu i pol dana iznimno uspješno posluju i tri Gyms4you kluba u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava.

Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.

Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Šibeniku opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl…

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

http://www.gyms4you.com

Logitip Zagreb montaža