19. ROĐENDAN

19. ROĐENDAN

Proslavite s nama 19. rođendan!
Od 02. – 04. lipnja iskoristite sjajne rođendanske popuste i zabavite se na velikoj cjelodnevnoj rođendanskoj proslavi 03. lipnja, a kolo sreće vam može može donijeti brojne vrijedne rođendanske poklone koje su vam pripremile trgovine dm, Froddo shop, s.Oliver, Kik, Dota, Inbox papirnica, Gold point, CCC, Charm Silver, Cinestar, Hervis, Emde maskice, Leo store.
Dalmare časti i kuponima s besplatnim kavama u nekom od kafića i restorana kao od 10-12h, i sladoledom u McDonald’s- u. Već od jutarnjih sati očekuju vas zabavni programi. Najmlađe očekuju dječja predstava, kreativne radionice, razne igre s rekvizitima, Happyland sportske radionice, kostimirani animatori, dječak Paško i klaun Spartanko, napuhanci, facepainting, baloon modeling….pokloni
Tijekom cijelog dana za dobru atmosferu brine se Dalmare DJ sa prigodnim glazbenim programom, a za ljubitelje kolača od 10:00 održat će se „Slatki kulinarski show by Nina“.
Svi koji budu prisutni u tijeku HAPPY HOUR-a u Dalmare shopping centru od 9-10h, 11-12h, 16-17h, 19-20h mogu osvojiti: roštilj, slušalire air pods, električni romobil ili apple watch!
Početak dugog toplog ljeta počinje 19. rođendanom Dalmare shopping centra. Dobro došli!
Logitip Zagreb montaža