O nama

SHOPPING CENTAR DALMARE MJESTO GDJE JE OBITELJ NAJVAŽNIJA

Adresa:

Ulica Velimira Škorpika 23, 22000 Šibenik

Otvoreno:

PON-SUB: 09-21 NED: 10-20

Kontakt:

Sagrađen 2004. godine na 90.000 m2, shopping centar Dalmare idealan je spoj arhitekture i prostornog uređenja, s izvrsno osmišljenim miksom 70 trgovina domaćih i svjetskih brendova na osnovu čega je postao referentno mjesto za kupnju i zabavu čitave regije. Svemu tome pridonosi iznimna lokacija s visokim stupnjem uočljivosti, na južnom ulazu u Šibenik koji omogućuje pristup javnim i privatnim prijevozom te besplatan parking s 1500 mjesta.

H&M, Mango, Hervis, dm, Douglas, CCC, Jysk, New Yorker, Sportina, Adidas, Nike, S.Oliver, Mass shoes samo su neki od domaćih i svjetskih brendova u Dalmare centru, a široku ponudu trgovina u korak prati zabavno-ugostiteljski dio s caffe barovima, CineStar kinom, McDonald’som, palačinkarnicom Galetina te besplatnom dječjom igraonicom Happy Land. Sinergijom vodećih trgovačkih lanaca Pevec, Konzum te Velpro centar, Dalmare udovoljava najširim zahtjevima kupaca.

Svojim uspješnim europskim konceptom fitness klubova, stručnim timom i najnovijom TechnoGym opremom, Gyms4you osigurava svima 24/7 vježbanje u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o afinitetima i slobodnom vremenu.

Svjesni važnosti ugodne i dostupne kupnje, Dalmare brine o svim društvenim segmentima i među prvima na tržištu nosi pet-friendly oznaku, a njegovi posjetitelji mogu slobodno šetati centrom sa svojim ljubimcima.

Dalmare aplikacija možete besplatno preuzeti na Google Playu i u App Storeu, ili klikom na link http://onelink.to/dalmare, te jednim klikom doći do informacija o događanjima, popustima, akcijama, trgovinama, kolekcijama, savjetima, vremenskoj prognozi i događanjima u gradu.

Jeste li znali…

  • preko 5 milijuna posjetitelja godišnje posjeti shopping centar Dalmare
  • 1500 besplatnih parkirnih mjesta
  • nakon 20 godina Šibenik je ponovno dobio kino, CineStar kina s 5 zvjezdica
  • od 0 – 24 sata može se vježbati u najmodernije opremljenoj teretani
  • Penezić i Rogina – nagrađivani arhitektonski dvojac projektirao je shopping centar Dalmare
Logitip Zagreb montaža