Dalmare centar je spreman za najstrašniju noć u godini!

Početna stranica / Popusti / Dalmare centar je spreman za najstrašniju noć u godini!
Dalmare centar je  spreman za najstrašniju noć u godini!

Ne propustite “strahovito” dobar Halloween u subotu, 29. listopada u shopping centru Dalmare. Očekuje vas rekordno gledan Casper Magic Show, edukativno-zabavna predstava “Vještica Milica sa svojom neposlušnom metlom”, Facebook nagradna igra za najbolji kostim za Halloween i mnoga druga iznenađenja

– Rezbarenje bundeva, žicanje slatkiša, osmišljavanje strašnih maski i jednako ludih zabava nezaobilazna su pojava svake godine 31. listopada, na Noć vještica ili Halloween. Vještičarenje i čarobiranje najavljuje i shopping centar Dalmare koji će povodom najstrašnije noći u godini u subotu 29. listopada prirediti cjelodnevno druženje koje će dugo pamtiti i veliki i mali.

Što je u Dalmareu IN na Halloween?

U subotu, 29. listopada u 11 sati Dalmare će preplaviti val iluzija i čarolija uz slavni Casper Magic Show koji će bez sumnje opravdati svoju rekordnu gledanost na srednjem Jadranu i 20-godišnji staž na međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku. Nakon edukativno-zabavnog jutra, poslijepodne donosi jednako kvalitetan program uz vješticu Milicu sa svojom neposlušnom metlom. Kako se vještica Milica snašla sa svojom neposlušnom metlom i što je još čeka povodom najstrašnijeg dana u godini, mogu doznati veliki i mali na istoimenoj predstavi u 18 sati.

Kako do nagrade za najbolji kostim za Halloween?

Osim zabave u samom shopping centru, Halloween ćete moći proslaviti i u virtualnom svijetu i pritom nagraditi svoje najmlađe članove obitelji. Svi djedovi, bake, tate, mame, tete i stričevi, uzmite fotić u ruke, poslikajte svog mališana i pošaljite fotografiju od 20. do 30. listopada na Facebook stranicu shopping centra Dalmare. Najoriginalnija maska osvaja poklon bon iz Inbox papirnice u iznosu od 300 kn, utješni poklon bon Inbox papirnice u iznosu od 200 kn čeka na drugi najbolji kostim, a treći u iznosu od 100 kn ide trećoj najboljoj maski. A tko će osvojiti prestižnu titulu onog najstrašnijeg možete saznati 31. listopada na Facebooku i službenoj stranici shopping centra Dalmare.

Logitip Zagreb montaža