Dalmare najzaljubljenije vodi na putovanje u Europu

Početna stranica / Događanja / Dalmare najzaljubljenije vodi na putovanje u Europu
Dalmare najzaljubljenije vodi na putovanje u Europu

Nakon kupnje u minimalnom iznosu od 100 kuna u Dalmare shopping centru napišite originalnu ljubavnu poruku voljenoj osobi, ispunite kupon, i ubacite je do 13. veljače u veliko srce na glavnom trgu shopping centra Dalmare. Poruke će se svakodnevno čitati u programu Radija Ritam, a autor najoriginalnije poruke osvojit će putovanje za dvoje u jedan od četiri europska grada.

 

Šibenik, 01.02.2016.Valentinovo samo što nije, a vi još uvijek ne znate kako i čime iznenaditi voljenu osobu? Tim shopping centra Dalmare je mislio na vas i pripremio malu kreativnu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti putovanje po izboru u jedan od četiri europska grada.

 

KAKO OSVOJITI PUTOVANJE?

Prilikom posjeta i kupnje u Dalmareu, u iznosu od minimalno 100 kuna, ispunite kupon i napišite simpatičnu, originalnu ljubavnu poruku svojoj voljenoj osobi. Ubacite kupon u veliko crveno srce, koje ćete pronaći na glavnom trgu Dalmare shopping centra, i budite strpljivi.

Zašto? Zato što će svaki dan u programu Radija Ritam, u 9.30 i u 15.30 sati, voditelji čitati vaše ljubavne poruke.

Dalmareova ljubavna nagradna igra trajat će od 1. veljače 2016. do 13 veljače 2016. godine, kada će u programu Radija Ritam žiri, kojeg čine članovi Radija Ritam i Dalmare shopping centra, proglasiti sretnog dobitnika. Autor najoriginalnije ljubavne poruke moći će za svoju voljenu osobu i sebe odabrati putovanje u grad zaljubljenih Veronu (uz posjet Padovi), čarobnu Budimpeštu, barokni Beč ili romantičnu Veneciju .

 

Budite originalni, zaljubljeni i spremni na putovanje!

 

 

 

PRAVILA IGRE:

  1. Kupujte u Dalmare centru  od 1. – 13.veljače i sačuvajte račun od minimalno 100,00kn
  2. Ispunite kupon i napišite originalnu poruku voljenoj osobi te ubacite u srce na glavnom trgu.
  3. Slušajte Radio Ritam jer će se poruke svakodnevno čitati, a 13. Veljače će kupac s najoriginalnijom porukom osvojiti put u Europu za dvoje!

 

*Dobitnik nagradnog putovanja obvezan je u roku od 7 dana kontaktirati agenciju (tel 021/671-348 i email info@explora.hr).

Agencija će putnika obavijestiti koja od navedenih odredišta imaju status garantiranog polaska. Putnik odabire jedno od ponuđenih odredišta i realizira ga do 20.03.2016. ili nakon 01.11.2016.

Logitip Zagreb montaža