DM inicijativa “Jer sve smo to mi!” povodom proslave 20 godina DM-a u Hrvatskoj

Početna stranica / Popusti / DM inicijativa “Jer sve smo to mi!” povodom proslave 20 godina DM-a u Hrvatskoj
DM inicijativa “Jer sve smo to mi!” povodom proslave 20 godina DM-a u Hrvatskoj

20 godina dm-a u Hrvatskoj

Postanite dio inicijative dm-a „Jer sve smo to MI“  

Ako poznajete projekt kojem je potrebna financijska podrška, donacija robe, opremanje i/ili uređenje prostora ili pomoć volontera, tijekom veljače 2016. imate priliku biti dio inicijative dm-a „Jer sve smo to MI”. Društveno odgovornu inicijativu koja je usmjerena na realizaciju društveno korisnih projekata dm je pokrenuo povodom 20. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj.

Od 1. do 29. veljače na internetskoj stranici jersvesmotomi.hr ili u bilo kojoj prodavaonici dm-a u Hrvatskoj putem tiskane prijavnice prijavite ili predložite prijavu projekata u kategorijama društveno korisnog djelovanja, zaštite okoliša i održivosti te kulture, znanosti i sporta. dm će odabrati i podržati realizaciju onih projekata koji u najvećoj mjeri doprinose zajednici te boljem položaju ranjivih skupina u društvu.

Dvadeseti rođendan dm želi proslaviti realizacijom projekata koji će pomoći našim sugrađanima, okolišu i razvoju zajednice. Pokrenuli smo inicijativu “Jer sve smo to MI” kako bismo podržali projekte koji pomažu u onim područjima u kojima je dm tijekom dvadeset godina doprinosio i u kojima ćemo nastaviti doprinositi kao i u godinama koje su pred nama. Pozivam sve građanke i građane da budu dio naše inicijative kako bismo prikupili što više prijava i 20. rođendan dm-a proslavili onako kako je dm poslovao tijekom dva desetljeća – stavljajući potrebe naših kupaca i zajednice na prvo mjesto”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Prvu prodavaonicu u Hrvatskoj dm je otvorio u svibnju 1996. u Dubravi u Zagrebu, a danas je prisutan u 60 hrvatskih gradova. dm je u temelje svog poslovanja ugradio brigu o zajednici i djelatnicima zbog čega će 20 godina društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj obilježiti realizacijom niza društveno-korisnih projekata.

Projekti će biti će odabrani tijekom ožujka i travnja, a realizacija će započeti u svibnju 2016. godine – mjesecu u kojem dm slavi 20. obljetnicu poslovanja u Hrvatskoj. Pravila i uvjete prijave projekata te sve detalje o daljnjem tijeku inicijative možete pronaći na internetskoj stranici inicijative jersvesmotomi.hr.

Logitip Zagreb montaža