DOĐI PO SVOJ POKLON!

Početna stranica / Popusti / DOĐI PO SVOJ POKLON!
DOĐI PO SVOJ POKLON!

Kako do poklona?
Od 21. kolovoza do 1. rujna svaki posjetitelj Dalmare centra, za kupnju od minimalno 100 kuna, ima priliku “upecati” školski pribor koji daruje Dalmare sa svojim mnogobrojnim trgovinama. Dovoljno je sačuvati račun i pokazati ga na info pultu koji se nalazi na prvoj etaži, a ljubazna hostesa će nakon pregleda računa i izvlačenja dodijeljenog broja nagraditi vas pernicom, ruksakom, bojicama, temperama, flomasterima, šestarima i ostalim nužnim stvarima. Lista poklona je beskrajna.
Poznati školski brendovi Gorjuss girls, Violeta, Frozen, Barca, Real Madrid, Minnie, Explore, Street, Connect, Hama od papirnice Inbox na prvoj etaži centra spremni su za “udomljavanje” kod vašeg školarca.

Uz raznolik školski asortiman, u školski đir ćete se moći ubaciti na mnogim drugim punktovima shopping centra Dalmare, od Tisak Media trgovine, Konzuma, Peveca pa do brojnih trgovina s novim jesenskim outfitima kao što su H&M, adidas, Accessories, Leo store, Mango, ShoeBedDo, Mass, Sport Vision, Intersport, s.Oliver i mnogi drugi brendovi.

Zato bacite udicu već 21. kolovoza u shopping centru Dalmare i osigurajte idealnu kombinaciju za vašeg školarca.

Logitip Zagreb montaža