Doživite božićnu čaroliju u centru Dalmare!

Početna stranica / Događanja / Doživite božićnu čaroliju u centru Dalmare!
Doživite božićnu čaroliju u centru Dalmare!

VELIKA NAGRADNA IGRA I BOGAT BOŽIĆNI PROGRAM!

Polako nam se bliži mjesec kada se posebno slavi ljubav, zajedništvo i obitelj. Shopping centar Dalmare i ove godine odlučio ga je dočekati na poseban način, zato je pripremio bogat program za male i velike Šibenčane od 01. do 30. prosinca

Prosinac tradicionalno donosi miris kuhanog vina, cimeta, medenjaka, dječji smijeh, pjesmu, čaroliju božićnih lampica i mnoge druge blagdanske darove koji čine pravi praznik za sva naša osjetila. A kako bi svakog vikenda u mjesecu prosincu imali dodatan razlog za veselje, shopping centar Dalmare ima punu čizmicu prigodnih događanja.

Nezaobilazno mjesto za iskusiti božićnu čaroliju je Božićni park koji će biti otvoren svakog dana od 18:00 do 20:00 sati. Interaktivne radionice i atrakcije kao što su Saonice Djeda Božićnjaka, Viljenjački teatar, Park sa životinjama samo su neke stvari u kojima će oni najmanji moći uživati.

Zaštitinik djece i pomoraca, Sveti Nikola u posjet stiže 02. prosinca zajedno sa svojim pomoćnicima Anđelom i Krampusom, a neće zaboraviti ni poklone koje je pripremio baš za tu prigodu. Mališani će imati priliku upoznati božićnu elitu Grinča, Sob Sobeka i Viljenjake 09. prosinca i zajedno s njima uživati u nestašnom druženju kroz kreativne radionice, ples i igru.

Datum 16. prosinca zabilježite u svojim kalendarima, jer tada po prvi puta u Dalmare stiže omiljeni Olaf, a zajedno s njim hodajuće drvce Borko. Tog vikenda očekuje vas luda zabava jer Olaf i Borko su pripremili kreativnu radionicu gdje će se moći naučiti kako izraditi božićne lizalice i okvire za sliku. A 23. prosinca Dalmareom će odjekivati poznati uzvik “Ho-ho-ho” zahvaljujući najpoznatijem djedici na svijetu. Već vikend nakon, s početkom u 17 sati, uz dječji šampanjac i lijepe želje svi posjetitelji će imati priliku dočekati Novu godinu.

I neka vas ne brine kako zamotati poklon ili koji ukrasni papir i vrpcu izabrati. Samo dođite u centar Dalmare s vašim računom, a veseli vilenjaci zamotat će vaše poklone u Poklon mašini u tjednu od 16. do 23. prosinca, u vremenu od 16:00 do 21:00 sati.
Ako ste mislili da je to kraj iznenađenja koje je centar Dalmare priredio za vas, prevarili ste se! Kako su Šibenčani i ove godine bili jako dobri, centar Dalmare priremio je posebne nagrade. Iskušajte svoju sreću i osvojite poklon bon od 5.000,00 kuna iz Pevec trgovine, 3.000,00 kuna iz ostalih trgovina Dalmare centra i putovanje za dvije osobe. Sve što vi trebate učiniti je sačuvati račun od minimalno 100.00 kuna, ispuniti kupon koji ćete pronaći na blagajnama, pričvrstiti na račun i ubaciti u kutiju koja se nalazi na glavnom trgu Dalmare centra.
I božićna čarolija u Dalmareu može početi!

Logitip Zagreb montaža