Elsa, Anna i Olaf stižu u Dalmare već ove subote!!!

Početna stranica / Događanja / Elsa, Anna i Olaf stižu u Dalmare već ove subote!!!
Elsa, Anna i Olaf stižu u Dalmare već ove subote!!!

Shopping centar Dalmare u subotu, 10. prosinca od 11 do 19 sati doživjet će vjernu transformaciju u slavni animirani film “Frozen”. Na glavnom trgu Dalmare centra očekuju vas Anna, Elsa i Olaf, radionice Frozen medalja, lutkica, Elsinih čarobnih štapića i druge zimske radosti
Najpopularniji animirani film svih vremena “Frozen”, kod nas poznatiji kao “Snježno kraljevstvo” zamijenit će svoju daleku, ledenu lokaciju znatno toplijim Šibenikom. Iako će riskirati lagano rastapanje, mega popularne sestre Elsa, Anna i snjegović Olaf ne žele propustiti druženje uz pjesmu i ples te radionice Frozen medalja, lutkica i Elsinih čarobnih štapića na glavnom trgu shopping centra Dalmare u subotu, 10. prosinca od 11 do 19 sati.
Neće mirovati niti igraonica Happyland na drugom katu shopping centra Dalmare koja je spremna s likovnim radionicama i blagdanskim iznenađenjima za najmlađe. Tako će već 11. prosinca od 16.00 do 17.30 pripremiti pravu Božićnu priču, dok će 18. prosinca u isto vrijeme prirediti poslijepodnevno slikanje s Djedom Božićnjakom. Ukoliko ste zainteresirani za slikanje i kreiranje vlastitih zimskih čarolija, posjetite likovne radionice u Happylandu od 19. do 23. prosinca u poslijepodnevnim satima od 16 do 17.30. Bit će zabavno i ponedjeljkom koji je rezerviran za dojmove o Djedu Božićnjaku, utorak za facepainting, srijeda za izradu ukrasa i jelki, a četvrtak za čestitke. Glavno događanje u petak bit će posvećeno darivanju ili izradi poklona djeci kojima su najpotrebniji. A najveće iznenađenje tek slijedi, nagradna igra za sve sudionike, s glavnom nagradom proslave najposebnijeg rođendana.

Logitip Zagreb montaža