FB nagradno darivanje – pravila

FB nagradno darivanje – pravila

NAGRADNO DARIVANJE

PRIREĐIVAČ I SVRHA NAGRADNOG DARIVANJA

Članak 1.

Priređivač nagradnog darivanja „Daj nam priču i osvoji“ u daljnjem tekstu „nagradno darivanje“ je tvrtka Dalmare d.o.o., Velimira Škorpika 23, 22000 Šibenik. Nagradna igra priređuje se u svrhu promocije Dalmare shopping centra.

TERMINI NAGRADNE IGRE

Članak 2.

Nagradna igra započinje objavom na FB stranici Dalmare shopping centra 7. veljače 2024., te traje do utorka 13. veljače 2024. u 12 sati.

NAGRADE

Članak 3.

Sudionici u nagradnom darivanju natječu se za večeru za dvoje u restoranu Festina Lente, poklon karticu za Cinestar , 2 slatke palačinke za dvoje u palačinkarnici La Cukar.
Nagradu nije moguće isplatiti u novčanoj protuvrijednosti niti bilo kojim drugim vrijednostima, osim u ovom članku navedenom. Nagrada se preuzima na 3. katu Dalmare shoping centra. Organizator nema obavezu organizacije niti financiranja prijevoza dobitniku do lokacije na kojoj može realizirati nagradu niti slati nagradu poštom dobitniku.

PRAVO SUDJELOVANJA I NAČIN SUDJELOVANJA

Članak 4.
Nagradnoj igri mogu pristupiti sve punoljetne osobe s prebivalištem u RH. Sudionici pristupaju natječaju na sljedeći način (svi uvjeti moraju biti zadovoljeni za kandidiranje za nagradu):
a) sudionik mora u komentaru ispod objave koja označava početak darivanja, napisati priču koja će biti smiješna, romantična ili zabavna.
b) u komentaru mora tagirati osobu o kojoj priča govori.
c) osoba koja je ostavila komentar i osoba koja je tagirana u komentaru moraju biti pratitelji FB stranice Dalmare shopping centra.

U nagradnom natječaju može se sudjelovati samo s jednim komentarom.

Članak 5.
Organizator će odabrati 5 osoba koje će osvojiti nagrade iz Članka 4 ovog pravilnika.
U obzir za nagradu dolaze samo sudionici koji su zadovoljili sve uvjete navedene u Članku 4. Objava dobitnika obavit će se u srijedu, 14. veljače 2024.

REZULTATI IGRE I PREUZIMANJE NAGRADE

Članak 6.
Imena dobitnika nagradnog darivanja bit će objavljena na FB stranici Dalmare shopping centra te će isti biti obaviješteni putem direktne poruke o načinu preuzimanja nagrade. Realizacijom nagrade prestaju sve obveze Organizatora Nagradne igre prema dobitnicima.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Članak 7.
Prijavom na Nagradnu igru sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti i procesirati njihove podatke isključivo u svrhu provođenja nagradnog darivanja. Podnošenje podataka za nagradno darivanje je dobrovoljno. U slučaju da sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama niti će podatke koristiti u druge svrhe koje nisu neophodne za ispunjenje Nagradne igre. Sudjelovanjem u nagradnom darivnju, sudionici su izričito upoznati sa načinom proglašenja pobjednika, javnom objavom imena na FB stranici Dalmare shopping centra. Ostali podaci koji su potrebni za dostavu nagrade, razmijenit će se putem inboxa.

OPĆE ODREDBE

Članak 8.

Facebook/Instagram nije uključen u organizaciju nagradne igre niti za njega odgovara.

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samim sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Logitip Zagreb montaža