GALEB POPUSTI

GALEB POPUSTI

Galeb je ove sezone omiljena shopping oaza u kojoj vas
očekuju Trendy popusti

 

Kao i svake godine, u lipnju se posebno radujemo ljetnim popustima u prodavonicima omiljenog domaćeg brenda Galeb.

Naime, prije euforije sezonskih sniženja, početak ljeta stiže u Galeb s Trendy popustima koji donose odlične ponude na najpopularnije modele sezone snižene čak do -30%.

U središtu ljetnih popusta našle su se ležerne haljine izrađene od prirodnih materijala u kojima ćete zablistati na uličnoj modnoj pisti. Na vama je da odaberete favorita među Galeb modelima od jednobojnih do prugastih koje s plaže lako pretvorite u urbanu gradsku kombinaciju.

Već je poznato da je Galeb omiljena shopping oaza za ljubitelje spavaćeg programa, stoga smo trendi i udobnim modelima pidžama dodali etiketu s popustom kojima nećete moći odoljeti.

Savršenu uniformu za one bezbrižne ljetne dane na plaži tu su predivni modeli kupaćih kostima koji donose spoj klasičnih linija, razigranih uzoraka te efektnih detalja koji i najjednostavniji kupaći kostim pretvaraju u neodoljivi ljetni statement komad.

A za savršeni plažni outfit s kupaćim kostimom iskombinirajte efektne pletene torbe, šešire i pamučne ručnike jer su na cjelokupni plažni asortiman cijene 30% niže.

Bez sumnje, u Galeb kombinacijama, ovo ljeto osvojit ćete najljepše hrvatske plaže.

Kako iskoristiti popust?

Trendy popusti vrijede za sve nove i postojeće članove Brands & Trends Loyalty programa. Ako još uvijek nisi član B&T Loyalty programa, učlani se u bilo kojoj Galeb prodavaonici.

Posjeti nas na nekoj od Galeb adresa od 15. do 30. lipnja i iskoristi popust na svoje omiljene modele prije nego nestanu s polica.

 

Logitip Zagreb montaža