Karneval

Karneval

Ne propustite karnevalsko ludilo u Dalmare centru!

Napokon je došao na red najluđe razdoblje godine, a bilo da ga zovete karneval, poklade, maškare ili fašnik, vrijeme je da izvadite maske i pokažete se u najboljem izdanju! Spremamo ludu zabavu za najmlađe uz Karneval s igračkama koji je na rasporedu u subotu, 22. veljače od 17 sati na glavnom trgu centra.

– Kostimirajte se u svog najdražeg lika i povedite svoju najomiljeniju igračku. Postanite omiljeni lik iz crtića, superjunak ili heroj iz bajke i pokažite se u najboljem izdanju, jer spremamo super zabavu i vesele nagradne igre .

Između ostalog, na bogatom programu Karnevala s igračkama u Dalmare centru je izbor najboljeg kostima, niz zabavnih nagradnih igara, a bit će održan i izbor najboljeg para – ti i tvoja igračka.

Karnevalsku zabavu pojačat će i kreativne radionice nazvane Izradi svog Krumpiroslava i Izradi svog Žlička, a zabava je zagarantirana!

Pripremite se za karnevalsko ludilo u Dalmareu, spremite najbolje maske za svoje najmlađe i povedite ih na druženje koje neće zaboraviti!

 

Logitip Zagreb montaža