LJUBAVNA OLIMPIJADA!

LJUBAVNA OLIMPIJADA!

Dokažite da ste zaljubljeni bez granica

Dalmare centar i ove godine sprema posebna iznenađenja za sve zaljubljene, a ususret Valentinovu u subotu, 8. veljače parove očekuje Ljubavna olimpijada. Prijavite se, dokažite da ste zaljubljeni bez granica i osvojite vrijedne nagrade!

Glavni trg Dalmare centra 8. veljače od 17 do 20 sati pretvorit će se u arenu Ljubavne olimpijade, a parove očekuje natjecanje u zabavnim nagradnim igrama. Možete iskušati svoje vještine u ljubavnom pikadu, napuhavanju balona, plesu i ostalim super igrama.

Prijave su otvorene, a prijaviti se možete putem Facebook stranice Dalmare centra, i to vrlo jednostavno, potrebno je poslati ime i prezime u inbox Facebook stranice ili na samom eventu.

Najbolji par osvaja nagradu poklon bonove trgovina Dalmare shopping centra u vrijednosti od 1000 kuna. Drugoplasirani par osvojit će večeru za dvoje u restoranu Festina Lente te kino bon od 200 kuna, dok će trećeplasirani osvojiti palačinke za dvoje u palačinkarnici Meet You There, kao i kino bon od 200 kuna. No, dobra vijest je da i sve ostale natjecatelje očekuju vrijedni pokloni i bonovi.

Sponzori nagrada su Dundilica, Adidas, Festina Lente, Meet You There, Inbox papirnica, Chix, Sport Vision, Mango,Mde maskice, Dm i Douglas, Gyms4you, zlatarna Gold Point, s.oliver, Charm Silver.

Vidimo se..

Logitip Zagreb montaža