Nova MASS trgovina otvara svoja vrata u shopping centru Dalmare 10.3.2017.

Početna stranica / Popusti / Nova MASS trgovina otvara svoja vrata u shopping centru Dalmare 10.3.2017.
Nova MASS trgovina otvara svoja vrata u shopping centru Dalmare 10.3.2017.

Shopping centar Dalmare dobiva novo mjesto priznatih robnih marki. Nova MASS trgovina otvara vrata u petak, 3. ožujka u 9 sati na prvoj etaži centra uz 40 posto popusta na drugi kupljeni par obuće ili torbu sve do 14. ožujka

Shopping centar Dalmare, kao referentno mjesto za kupnju i zabavu u Dalmaciji, prepoznala je i modna robna marka mass koja otvara svoja vrata u petak, 3. ožujka u 9 sati na prvoj etaži centra. Tamo vas očekuju svjetski brendovi kao što su Nike, Adidas, Le Coq Sportif, Skechers, Lacoste, Fred Perry i mnogi drugi na osnovu kojih je modna robna marka MASS postala sinonim za kvalitetnu obuću i širok izbor premium brandova svjetsko priznatih proizvođača za sve ukuse.

Osim što će Šibenčani dobiti još jedan dobar razlog posjetiti Dalmare, povodom otvorenja imaju priliku ostvariti 40 posto popusta na drugi kupljeni par obuće ili torbu od dana otvorenja do 14. ožujka. Tako će moći odabrati svoju omiljeni modni komad sezone iz raznolike ponude najnovijih modnih trendova i renomiranih marki obuće i modnih dodataka.

Robnoj marki MASS i shopping centru Dalmare iskazuju povjerenje brojni kupci, pa pozivamo i vas da im se pridružite i zakoračite u novu sezonu sa stilom.

Logitip Zagreb montaža