Odaberite najbolje sunčane naočale uz odličan popust do 30%

Početna stranica / Popusti / Odaberite najbolje sunčane naočale uz odličan popust do 30%
Odaberite najbolje sunčane naočale uz odličan popust do 30%

 

Samo u Ghetaldus optikama!

 

Većina ljudi na sunčane naočale gleda kao na modni dodatak, ali krivim odabirom moguće je ozbiljno ugroziti zdravlje očiju. Sunčane naočale štite oči od štetnih utjecaja i kako biste odabrali najbolje bitno je savjetovati se sa stručnjacima i odabrati najbolju kvalitetu, a to vas sve čeka u Ghetaldus optikama. Dobar odabir sunčanih naočala omogućava kvalitetan vid bez napora i zaštitu očiju od štetnog djelovanja UV zraka. U svim Ghetaldus optikama traje posebna promotivna akcija od 1.7. do 1.9.2016. tijekom koje možete kupiti odlične modele sunčanih naočala vrhunskih poznatih svjetskih top brandova uz vrijedan popust do čak 30%.

Kvalitetne sunčane naočale daju vam ugodnu i ne previše tamnu sliku dok nekvalitetne sunčane naočale imaju slabu optičku čistoću i često kroz njih dobivate iskrivljenu sliku koje niste u tom trenutku toliko niti svjesni, a sve to zamara i šteti vašem vidu. Nekvalitetnim sunčanim naočalama možete izazvati različite očne komplikacije u puno ranijoj životnoj dobi, jer kako pamti vaša koža pamte i vaše oči.” – upozorava dr. Urlić.

U Ghetaldus optici na prvom je mjestu briga o zdravlju kupaca, stoga vam garantiraju 100% UVA i UVB zaštitu te 100% filtriraju UV zrake.

 “Nekvalitetne sunčane naočale štete našem vidu prvenstveno jer nam se oči kroz nekvalitetna stakla dodatno naprežu, a sunčeve zrake slobodno prodiru kroz takva stakla oštećujući  površinu kao i dublje strukture oka, leću i makulu. Kod djece su očne strukture još uvijek nezrele, u procesu razvoja širina zjenica je veća te stupnjevi oštećenja i kumulativni učinak štetnog zračenja na oko su izraženiji i zato je važno odabrati i za djecu kvalitetne sunčane naočale.” – istaknula je dr. Urlić

Uz tim vrhunskih i educiranih stručnjaka prevenirajte moguće probleme i izaberite savršene sunčane naočale iz Ghetaldus optike, koje će vam uz zaštitu od UV zraka i odlično pristajati. Vaše oči će vam itekako biti zahvalne!

Saznajte više u svim Ghetaldus optikama i na www.ghetaldus.hr

Logitip Zagreb montaža