Osvoji 1000 kn i opremi školarca!

Osvoji 1000 kn i opremi školarca!

PRAVILA NAGRADNOG DARIVANJA NA FB STRANICI DALMARE CENTRA

Nagradno darivanje traje od 24.8. do 30.8.2020. u ponoć.

 

 1. Priređivač darivanja pod nazivom „ POVRATAK U ŠKOLU“ je društvo s ograničenom odgovornošću Dalmare d.o.o., Velimira Škorpika 23.,22 000 Šibenik.  Nagradno darivanje priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.
 2. Pravo sudjelovanja u Nagradnom darivanju imaju sve punoljetne fizičke osobe državaljani Rebublike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su pratitelji Dalmare FB stranice, osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Dalmare centra sa svojom užom obitelji.
 3. Pravo na sudjelovanje u darivanju ostvaruje se autorskim komentarom na objavu. Za sudjelovanje potrebno je učiniti sljedeće: lajkati stranicu Dalmare centra, lajkati objavu koja označava početak darivanja, u kometar ispod objave napisati kratki stih ili pjesmu na temu “Povratak u školu”
 4. Žiri će u obzir uzeti odgovore poslane u zadanom roku, od 24.8. u do 30.8.2020. u ponoć i na zadanu temu.
 5. Dobitnici će biti proglašeni 1.9.2020.godine na Facebook stranici Dalmare centra centra. Nagrada nije prenosiva, niti zamjenjiva za neku drugu nagradu, a preuzima se uz predočenje osobne iskaznice ili nekog drugog identifikacijskog dokumenta, najkasnije u roku od 15 dana od dana proglašenja dobitnika.
 6. Sudionici su suglasni da se materijali, odnosno prijave nagradnog darivanja, mogu objaviti na web-stranici i Facebook stranici Dalmare centra .
 7. Slanjem odgovora na darivanje Sudionik je suglasan da se svi navedeni osobni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog darivanja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade.
 8. Žiri će odabrati tri najoriginalnija/najkreativnija stiha ili pjesme, a dobitnici osvajaju po 1000 kn u obliku poklon bonova iz trgovina Dalmare centra. Ovisno o broju prijava, dodijelnje će biti I utješne nagrade.
 9. Fond nagrada sastoji se od : 3 x 1000 kn poklon bonova I 5 utješnih nagrada(2x Flik-Flak sata -Watch centar, ruksak za dječaka I djevojčicu iz Adidas trgodine, poklon bon iz Namještaja Mima)
 10. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog darivanja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.
 11. Priređivač nagradnog darivanja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) predaje netočnih osobnih podataka 2) drugih tehničkih problema.
 12. Sudjelovanjem u Nagradnom darivanju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija. Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

 

 

 

 

 

Logitip Zagreb montaža