OSVOJI ROMANTIČNO PUTOVANJE ZA DVOJE!

Početna stranica / Događanja / OSVOJI ROMANTIČNO PUTOVANJE ZA DVOJE!
OSVOJI ROMANTIČNO PUTOVANJE ZA DVOJE!

Dalmare priprema romansu iz snova!

Dalmare najavljuje prognozu koja će ugrijati sva srca od 1. do 13. veljače. U povodu Dana zaljubljenih probudite romantičara u sebi i osvojite putovanje iz snova u Veneciju, Beč, Padovu I Veronu ili Budimpeštu.

Nakon niskih temperatura i snježnih pahulja, približava nam se Dan zaljubljenih, dan koji tradicionalno grije mnogobrojna srca i mami na romantične avanture. Jednu takvu priprema i shopping centar Dalmare koji želi iznenaditi sve – ne samo zaljubljene!

Tradicionalno u znaku crvene boje i srca, Dan zaljubljenih u Dalmare centru proteknut će u znaku nagradne igre namijenjene najkreativnijim romantičarima. Dovoljno je u tjednu od 1. do 13. veljače, kupiti željeni proizvod, sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon i napisati originalnu poruku voljenoj osobi te ubaciti u srce koje se nalazi na glavnom trgu u Dalmare centru.

Izoštrite i sluh jer Radio Ritam će svakodnevno čitati odabrane poruke, a 13. veljače ekipa iz Dalmare centra i Radio Ritma, odabrat će pobjednika ili pobjednicu koja je osvojila putovanje za dvoje. Vrijedi probuditi romantičara u sebi jer ove godine Dalmare nagrađuje natjecatelja s najvećim srcem romantičnim putovanjem u grad iz snova, Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu. Ne propustite postati glavna zvijezda svog romantičnog filma i zaljubljeno odlepršajte na set u najeminetnije europske destinacije.

Sve aktivnosti, kao i informacije o dobitnicima, moguće je pratiti u tjednu od 1. do 13. veljače 2016. na službenoj Facebook stranici Dalmare shopping centra.

Logitip Zagreb montaža