OTVOREN CHARM SILVER U DALMARE CENTRU!!

Početna stranica / Popusti / OTVOREN CHARM SILVER U DALMARE CENTRU!!
OTVOREN CHARM SILVER U DALMARE CENTRU!!

Predstavljamo vam Charm Silver nakit, novog i blistavog stanovnika Dalmare shopping centra!
Charm Silver, srebrni je nakit za vas koji možete nositi u svim prilikama, bilo da idete na predavanje na fax, u školu, na posao, na kavu s prijateljima, u kino ili na poslovni sastanak.
Savršeno će vam pristajati na romantičnim večerama ili prilikom ludog subotnjeg izlaska.
Charm Silver nakit dostupan je širom Hrvatske te putem web shopa.
U Dalmare centar, Charm Silver dolazi s novom jesenskom kolekcijom nakita te tradicionalnog hrvatskog nakita od kojeg posebno ističemo Šibenske botune.
Nova kolekcija je inspirirana ljepotom jeseni, bojama lišća, toplinom jesenjeg sunca, mirnim načinom života i harmoniji s prirodom, željom i potrebom za opuštanjem uz dobru knjigu, a slatka je poput tek rođenog vina. Kao takva poziva na zaljubljivanje u jesen i Charm Silver nakit, srebrni nakit za vas u svim prilikama.
Osim tradicionalnog hrvatskog nakita, Charm Silver u ponudi ima srebrne narukvice, ogrlice, naušnice, prstenje, vjenčano prstenje, privjeske, satove i nakit s vjerskim obilježjima.

Povodom otvaranja novog Charm Silver prodajnog mjesta u centru Dalmare, svaka kupovina do 16.10. osigurava vam mogućnost da osvojite jednu od tri nagrade:
1. Charm Silver poklon bon u vrijednosti 500 kn
2. Charm Silver poklon bon u vrijednosti 300 kn
3. Charm Silver poklon bon u vrijednosti 200 kn

Sve što trebate učiniti jest na poleđinu kopije vašeg računa upisati, ime i prezime i broj telefona te ga ubaciti u nagradnu kutiju. Sretno!

Logitip Zagreb montaža