Otvorena je Galeb trgovina

Otvorena je Galeb trgovina

 

OTVORENA JE NOVA GALEB TRGOVINA

U 70-toj godini postojanja otvorena je nova trgovina domaćeg brenda Galeb u Dalmare centru

U godini u kojoj obilježava svoj jubilarni 70. rođendan, naš omiljeni domaći brend Galeb otvorio je novu trgovinu u Šibeniku.

Prepoznatljiv po svojoj tradiciji, vrhunskoj kvaliteti svojih proizvoda te umijeću i strašću stvaranja istih, Galeb  je snagom svoga brenda postao sinonim za najznačajnijeg hrvatskog proizvođača donjeg rublja  od najfinijih pamučnih i ostalih prirodnih materijala.

Ovo je druga Galeb trgovina s kojom  je predstavio novi koncept uređenja i vizualni identitet inspiriran morem i dalmatinskim podnebljem te planira daljnje širenje svoje maloprodajne mreže.

– Galeb je obitelj koja stvara za obitelj i zato nam je kvaliteta na prvom mjestu. Na sve zahtijevnijem tržištu održali smo se upravo zahvaljujući posvećenosti kvaliteti, a to su prirodni materijali i udobnost povezana s modnim trendovima za sve generacije, navode iz Galeba.

Uz bezvremenske  modele donjeg rublja i spavaćeg programa koje čine osnovnu ponudu, u Galebu možete pronaći i kolekcije haljina, majica, sportskih kombinacija te kupaćeg i plažnog asortimana.  Cjelokupnu ponudu možete razgledati i na Galeb web trgovini.

.

 

Logitip Zagreb montaža