OTVORENJE 1.10.2016.

Početna stranica / Događanja / OTVORENJE 1.10.2016.
OTVORENJE 1.10.2016.

GYMS4YOU OD SADA I U ŠIBENIKU

 U Šibenik se 01.10.2016. godine otvara prvi lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu koji će raditi bez prestanka svaki dan, od 0 do 24 h

 Ekskluzivna ponuda povodom otvorenja za nove članove: prvih 200 godišnjih članarina za samo 995,00 kn!

(Šibenik, 01.10.2016.) Gyms4you, lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, nakon već tri otvorena fitness kluba u Zagrebu , te Zadru i Osijeku, u subotu 01.10.2016. otvara vrata svog fitness kluba i u Šibeniku, u prostoru centra Dalmare na adresi Ul V. Škorpika 23 Šibenik.
Za sve nove članove klub Gyms4you Šibenik će prigodom otvorenja imati ekskluzivnu ponudu: na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!
Riječ je o jedinstvenoj i neponovljivoj ponudi koja će vrijediti samo za prvih 200 najbrže upisanih novih članova. Otvorenje Gyms4you kluba Šibenik počinje 01.10.2016. u 10 sati.

Zašto je Gyms4you koncept drugačiji?
 Jedini fitness klub koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h!
 Jedna članska iskaznica za neograničeni ulazak u svih 6 Gyms4you klubova u Hrvatskoj
Gyms4you fitness klubovi jedinstveni po svom radnom vremenu, pa će tako i zadarski klub raditi non stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, a u klub će se ulaziti skeniranjem otiska prsta.
Svaka članska iskaznica je jedinstvena i vrijedi za sve do sada otvorene lokacije, za neograničeno vrijeme vježbanja u bilo koje doba dana i noći. Dakle, svaki član Gyms4you u cijeni članarine može pomoću svoje iskaznice ući i vježbati u bilo kojem Gyms4you klubu u Hrvatskoj, u bilo koje vrijeme i neograničeni broj puta dnevno.
Osim u nedavnih otvorenje u Zadru i Osijeku, Gyms4you fitness klub više od godinu i pol dana iznimno uspješno posluju i tri Gyms4you kluba u Zagrebu: Centar Bundek, VMD centar i Dubrava.

Gyms4you ŠIBENIK – najnovija oprema i sprave za vježbanje
Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara.
Novi ekskluzivni prostor Gyms4you kluba u Šibeniku opremljen je s kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje: pokretne staze za trčanje, roweri, bicikli, klupe i utezi, orbitreci, girje i bučice, sprave za ruke, noge i sl..
Ideja Gyms4you koncepta – vježbanje podiže kvalitetu života
Brojna istraživanja pokazuju da je nedovoljna tjelesna aktivnost uzročnik mnogih zdravstvenih problema, psihičkih i fizičkih, i jedan je od vodećih problema današnjice. Osim dokazane zdravstvene prednosti vježbanja, osobe koje su u dobroj fizičkoj kondiciji i koje vježbaju lakše podnose stresne situacije i imaju tendenciju biti manje osjetljive na bolesti i ozljede. Upravo iz tog razloga, Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.
Ideja Gyms4you koncepta je povećati cjelokupno zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca, jačati svijest o rekreaciji i vježbanju, te poticati održavanje kondicije, čime se uvelike popravlja kvaliteta života i osjećaj vlastite vrijednosti.

Više informacija na:
www.gyms4you.com
https://www.facebook.com/Gyms4youHrvatska/?fref=ts

Logitip Zagreb montaža