OTVORENJE , UTORAK 24.01. U 15h!

Početna stranica / Popusti / OTVORENJE , UTORAK 24.01. U 15h!
OTVORENJE , UTORAK 24.01. U 15h!

Jedinstvene palačinke dolaze u Dalmare!

Isprobajte jedinstvene slatke i slane kombinacije palačinki pomno slagane da zadovolje i najzahtjevnije gurmane na otvorenju Roll`n`Joy palačinkarnice u utorak, 24. siječnja u 15 sati u shopping centru Dalmare.

Nakon dugog iščekivanja Roll`n`Joy palačinkarnica otvara svoja vrata svim slatkoljubcima te lansira najslađe i najukusnije palačinke u Šibeniku u utorak 24. siječnja u 15 sati u shopping centru Dalmare na 2. etaži!

Tamo ćete imati priliku degustirati gotove kombinacije pomno izabranih sastojaka koje će zasigurno zasititi svačije nepce, a osim toga moći ćete izabrati svoju jedinstvenu palačinku sa svojim najdražim namirnicama. Posebni naglasak bit će na zdravi način života te će biti predstavljena priprema Roll‘n’Joy palačinki korištenjem isključivo domaćih jaja. U ponudi će biti i zdravi kutak gdje ćete moći uživati u raznim slasticama bez aditiva i šećera. Roll ‘n’Joy palačinke su izrazito personalizirane i prilagođena svim vrstama potrošača pa će u ponudi biti i palačinke bez glutena, integralne palačinke, veganske palačinke, palačinke za one u fit formi, odnosno proteinske s dodacima bez šećera. Za najmlađe su pripremljene posebne kombinacije, a jedinstvenost ponude upotpunjuje uvođenje lepeze zdravih doručaka koja je nužna u današnjem načinu života. Svoju omiljenu kombinaciju zdravog doručka moći ćete složiti vikendom u jutarnjim satima.

Roll ’n’ Joy je pripremio i posebna iznenađenja te će svi posjetitelji shopping centra Dalmare moći uživati u popustima i raznim nagradnim igrama u specijaliziranoj palačinkarnici u petak, 27. siječnja od 15 sati.
Sve ljubitelje palačinki očekuje popust od 20 posto na sve slatke i slane kombinacije te još mnoga iznenađenja i nagradne igre. Uključite se putem Facebook stranice Roll’n’Joy i Instagram profila rollnjoy u razne nagradne igre te postanite dio najslađe priče u gradu.

Roll’n’Joy palačinkarnica radit će u popodnevnim satima od ponedjeljka do petka od 15 sati do 22 sata, dok će vikendom imati otvorena vrata u jutarnjem terminu od 9 sati.

Logitip Zagreb montaža