Povratak u školu s Dalmare centrom!

Početna stranica / Popusti / Povratak u školu s Dalmare centrom!
Povratak u školu s Dalmare centrom!

Shopping centar Dalmare oprema školarce od glave do pete!!!

Bezbrižan početak školske godine osigurajte u našem Dalmare centru. Od 22. do 26. kolovoza Dalmare i radio Ritam organiziraju kviz znanja za mame, tate, djedove i bake, a najbolje nagrađuju s četiri stipendije za opremu u sveukupnom iznosu od 4000 kuna. Dovoljno je od 15. do 21. kolovoza poslati osobne podatke u Inbox na Facebook stranicu Dalmarea i krenuti u utrku za školsku opremu od glave do pete

Šibenik, 10. kolovoza 2016. – Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba. Bilo da se slažete ili ne slažete s ovom tvrdnjom, svi ćemo se složiti kako je početak nove školske godine jedan od značajnijih događaja u svakoj obitelji. To dobro zna i shopping centar Dalmare koji u jeku ljetne sezone priprema mnoštvo aktivnosti za bezbrižan povratak u školske klupe. Jedan od događanja vrijedan pažnje je kviz znanja shopping centra Dalmare i Radija Ritam koji 22. do 26. kolovoza nagrađuju sve mame, tate, djedove i bake s četiri stipendije za školsku opremu sveukupnog iznosa od 4000 kuna.

Kako sudjelovati?

Od 15. do 21. kolovoza potrebno je poslati ime, prezime i broj telefona u Inbox na Facebook stranicu Dalmarea, od 22. do 26. kolovoza pokazati svoje školsko znanje u duelu s drugim natjecateljem na Radiju Ritam i opremiti školarca od glave do pete u iznosu od 1000 kuna.
Sponzori poklon vaučera koji će se osvojiti ovom prilikom su: Leo store,dm,Inbox papirnica,Mana,Pevec, salon Derma Nova,Kids Corner i naravno Dalmare centar koji je za sretne dobitnike osigurao I poklon bonove iz trgovina H&M,New Yorker,Hervis , Peko i ShoeBeDo!

Još imate vremena za ponavljanje školskog gradiva s vašim mališanom jer upravo od 22. do 26. kolovoza, svakog jutra ekipa s Radija Ritam pozivat će po dvoje roditelja koji će odgovarati na dva pitanja iz osnovne škole. Pobjednik je onaj roditelj koji pogodi odgovor ili onaj koji je bio najbliži točnom odgovoru. Osim što će Dalmare podijeliti četiri stipendije za kupnju opreme, također priprema i nekoliko utješnih nagrada za ostale natjecatelje.

Vrijedi spomenuti i nagrade od 18. kolovoza do 2. rujna kada svaki posjetitelj shopping centra Dalmare, za kupnju od minimalno 100 kuna, ima priliku “upecati” školski pribor koji daruje Dalmare .Dovoljno je sačuvati račun i pokazati ga na pultu koji se nalazi na prvoj etaži, a ljubazna hostesa će nakon pregleda računa nagraditi vas pernicom, ruksakom, bojicama, temperama, flomasterima, šestarima i ostalim nužnim stvarima. Lista poklona je beskrajna.

Zato vas pozivamo da izdvojite vrijeme od sunčanja i kupanja i osigurate si nikad mirniji povratak u školske klupe uz shopping centar Dalmare. Vidimo se!

Logitip Zagreb montaža