Pozvani ste na rođendansku proslavu shopping centra Dalmare!!!

Početna stranica / Događanja / Pozvani ste na rođendansku proslavu shopping centra Dalmare!!!
Pozvani ste na rođendansku proslavu shopping centra Dalmare!!!

 

Koncert Lidije Bačić u 21h na drugoj etaži!

 Izazovi za male i velike, nagradne igre, kreativne radionice, utakmica, koncert, popusti trgovina i još mnogo drugih iznenađenja čeka na vas na 12. rođendanu shopping centra Dalmare . Zvuči nemoguće? U petak, 17. lipnja od 9 sati sve je moguće. Pozvani ste!

 

Niste sigurni gdje ćete biti u petak, 17. lipnja? Mi znamo! Na proslavi 12. rođendana shopping centra Dalmare. Ne brinite za pozivnicu, samo dođite u Dalmare centar i od 9 sati uživajte u raznolikom programu za velike i male.

Za mališane se sprema cjelodnevna avantura ispunjena plesom, natjecanjima, kreativnim radionicama, face paintingom i mnogim drugim izazovima za djecu i one malo starije. To će sve moći iskusiti na glavnom trgu shopping centra Dalmare u Pandinom tajnom selu uz nezaobilazne Angry Birds. Shopping centar Dalmare mislio je i na školarce jer omogućuje nagradnu radionicu “Crtamo Dalmarka” čiji najbolji autor osvaja kompletan pribor za školu, a ostali sudionici brojne druge nagrade.

Još barem 300 razloga ima za dolazak na Dalmareov rođendanski party.  Dovoljno je potražiti Kolo sreće na glavnom trgu na kojem će za svaku zaustavljenu kazaljku na brojki 12 darovati   više od 300 vrijednih nagrada.

Rođendansko slavlje neće proći niti bez velike nagradne igre koja omogućuje svima da osvoje vrijedne nagrade uz kupnju u bilo kojoj trgovini Dalmare centra u minimalnom iznosu od 200 kn. Pri svakoj kupnji potrebno je sačuvati račun i ispuniti kupon koji se nalazi na blagajnama te sve zajedno ubaciti u nagradnu kutiju. Samo neke od nagrada su televizor, perilica za rublje, usisavač, laptop, pekači, tosteri, aparati za kavu i mnoge druge vrijedne nagrade. Dobitnici nagrada saznat će se tijekom koncerta Lidije Bačić od 21 sat na 2. etaži Dalmare centra.

Nisu zakinuti niti ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu jer Dalmare na istom mjestu  u 18 sati organizira praćenje prijenosa nogometne utakmice Hrvatska – Češka.

 

Rođendanska torta nezaobilazna je stvar na svakom slavlju pa tako i u centru Dalmare, a uz slatki zalogaj i pratnju DJ-a moći će se uživati u besplatnoj kavi od 7 do 9 sati u caffe baru Oscar.

Vidimo se!!

Logitip Zagreb montaža