PRAVILA BOŽIĆNOG DARIVANJA

PRAVILA BOŽIĆNOG DARIVANJA

Pravila darivanja „BOŽIĆNI KVIZ“

1. Priređivač darivanja pod nazivom „BOŽIĆNI KVIZ“ je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge Dalmare d.o.o. iz Šibenika , Velimira Škorpika 23. Darivanje priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom darivanju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Dalmare Shopping centra osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Dalmare centra sa svojom užom obitelji.

3. U darivanju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koje su korisnici Facebooka i slažu se s uvjetima ovog darivanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u darivanju. Maloljetne osobe za sudjelovanje u darivanju moraju imati pisanu dozvolu roditelja ili skrbnika.

4. Darivanje traje od 15.12.2021. do 28.12.2021.godine. 29.12. objava pobjednika

5. Kako bi sudjelovali, sudionici trebaju odigrati kviz te svoj rezultat podijeliti na svojoj FB stranici.

6. Sudjelovanjem u kvizu sudionik je suglasan da se osobni podaci mogu koristiti u svrhu ovog darivanja i za daljnje marketinške svrhe te se neće predati u korištenje drugim korisnicima (ime i prezime, e-mail).

7. Osoba koja osvoji najbolji rezultat u najkraćem vremenu osvaja nagradu u obliku poklon bonova i poklona koje su omogućile trgovine Dalmare centra.

Fond nagrada:
1. Nagrada: 3000 kn u obliku poklon bonova + pokloni
2. Nagrada: 2300kn u obliku poklon bonova + pokloni
3. Nagrada: 1100 kn u obliku poklon bonova + pokloni

Ukoliko na kvizu bude više igrača s istim rezultatom te istim vremenskim završetkom kviza, pobjednik se odabire slučajnim izborom putem aplikacije te se objavljuje u obliku video izvlačenja na društvenim mrežama.
Napomena: svaki igrači može samo jednom odigrati kviz sa iste IP adrese. Ukoliko s iste IP adrese kviz bude odigran više puta, tad će se u obzir uzeti prvi odigran i završen kviz s te IP adrese. Igrač koji je unutar 6 mjeseci osvojio nagradu na kvizu koji je organizirao Dalmare centar, može ponovo osvojiti istu tek nakon isteka navedenog perioda.(6 mj.)

8. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz darivanja.

9. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog darivanja ako smatra da za to postoji opravdan razlog.

10. Priređivač darivanja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka, 3) drugih tehničkih problema

11. Sudjelovanjem u darivanju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.
Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

Logitip Zagreb montaža