PRAVILA DARIVANJA

PRAVILA DARIVANJA

Pravila darivanja nagradnog darivanja „17 NAM JE GODINA TEK“

1. Priređivač darivanja pod nazivom „17 NAM JE GODINA TEK“ je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge Dalmare d.o.o. iz Šibenika , Velimira Škorpika 23. Darivanje priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom darivanju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Dalmare Shopping centra osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Dalmare centra sa svojom užom obitelji.

3. U darivanju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koje su korisnici Facebooka i slažu se s uvjetima ovog darivanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u darivanju. Maloljetne osobe za sudjelovanje u darivanju moraju imati pisanu dozvolu roditelja ili skrbnika.

4. Darivanje traje od 08.06.2021. do 13.06.2021.godine. u ponoć.

5. Kako bi sudjelovali, sudionici trebaju na FB stranici Dalmare prijaviti osobu koju poznaju, a koja ove godine slavi sedamnaesti rođendan. Prijave koje pošalju sami sedamnaestogodišnjaci, bez pisane dozvole roditelja ili skrbnika, neće se uzeti u obzir sukladno članku 3. ovog pravilnika.

6. Sudjelovanjem u nagradnom darivanju sudionik je suglasan da se osobni podaci mogu koristiti u svrhu ovog darivanja i za daljnje marketinške svrhe te se neće predati u korištenje drugim korisnicima (ime i prezime, e-mail).

7. Pobjednik se odabire slučajnim izborom putem aplikacije te se objavljuje u obliku video izvlačenja na društvenim mrežama. Rezultati izvlačenja bit će objavljeni na FB stranici Dalmare centra u ponedjeljak 14.06.2021. godine. Priređivač će dodijeliti 17 nagrada/vouchera za kupnju u Dalmare shopping centru i to kako slijedi:

1. Nagrada – Ghetaldus 500 kn poklon bon
2. Nagrada – Namještaj Mima 500 kn poklon bon
3. Nagrada – Namještaj Mima 500 kn poklon bon
4. Nagrada – Hervis 300 kn poklon kartica
5. Nagrada – Kik 200 kn poklon bon + 30kn poklon bon caffe bar Urban
6. Nagrada – Kik 200 kn poklon bon + 30kn poklon bon caffe bar Urban
7. Nagrada – Kik 200 kn poklon bon + 30kn poklon bon caffe bar Urban
8. Nagrada – s.Oliver 200 kn poklon bon + 30kn poklon bon caffe bar Urban
9. Nagrada – Nike 100 kn poklon bon + Emde maskice bon 200 kn.
10. Nagrada – Nike 100 kn poklon bon + Emde maskice bon 200 kn.
11. Nagrada – Cinestar 2x ulaznica za kino + vaučer za palačinke po izboru u Meet You There palačinkarnici
12. Nagrada – Cinestar 2x ulaznica za kino+ vaučer za palačinke po izboru u Meet You There palačinkarnici
13. Nagrada – Cinestar 2x ulaznica za kino+ vaučer za palačinke po izboru u Meet You There palačinkarnici
14. Nagrada – Dundilica 100 kn poklon bon+ vaučer za palačinke po izboru u Meet You There palačinkarnici
15. Nagrada – Dundilica 100 kn poklon bon+ vaučer za palačinke po izboru u Meet You There palačinkarnici
16. Nagrada – Dundilica 100 kn poklon bon + poklon naušnice (zlatarna Gold Point)
17. Nagrada – Emde maskice poklon bon 200 kn +30kn poklon bon caffe bar Urban

Dobitnici osvajaju nagrade prema redoslijedu izvlačenja (Prvi izvučeni dobitnik osvaja prvu nagradu, drugi izvučeni osvaja drugu nagradu itd.)

8. Dobitnici prilikom preuzimanja nagrada moraju predočiti dokument osobe koju su prijavili kojim se dokazuje godina rođenja kao preduvjet za osvajanje nagrada.

9. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz darivanja.

10. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog darivanja ako smatra da za to postoji opravdan razlog.

11. Priređivač darivanja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka, 3) drugih tehničkih problema

12. Sudjelovanjem u darivanju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim izvlačenjem putem aplikacije.

Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

Logitip Zagreb montaža