Pravila darivanja “Biramo Naj ženu”

Pravila darivanja “Biramo Naj ženu”

1. Priređivač darivanja pod nazivom “Biramo Naj ženu“ je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge Dalmare d.o.o. iz Šibenika , Velimira Škorpika 23. Darivanje priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom darivanju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Dalmare Shopping centra osim zaposlenika priređivača s užom obitelji .

3. U darivanju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koje su korisnici Facebooka i slažu se s uvjetima ovog darivanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u darivanju. Maloljetne osobe za sudjelovanje u darivanju moraju imati pisanu dozvolu roditelja ili skrbnika.

4. Darivanje traje od 02.03. do 07.03.2020.godine.

5. Kako bi sudjelovali, sudionici trebaju u komentar ispod objave koja će biti najava za početak darivanja, napisati koga žele kandidirati za „Naj ženu“ i napisati zanimljiv razlog zašto je po njima ta ženska osoba posebna i zašto zaslužuje titulu „Naj žene“.

6. Postavljanjem posta Sudionik je suglasan da se osobni podaci mogu koristiti u svrhu ovog darivanja i za daljnje marketinške svrhe te se neće predati u korištenje drugim korisnicima (ime i prezime, e-mail).

7. Osoba koja je prijavljena/kandidirana u komentaru koji bude imao najviše lajkova osvaja nagradu od 1000kn u obliku poklon bonova. Broj lajkova verificirat će žiri kojeg čini Uprava Dalmare centra i koja će objaviti rezultate na FB stranici 8.3.2020.

8. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz darivanja.

9. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog darivanja ako smatra da za to postoji opravdan razlog.

10. Priređivač darivanja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka, 3) drugih tehničkih problema

11. Sudjelovanjem u darivanju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.
Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

Logitip Zagreb montaža