Pravila darivanja „Zagrli i osvoji“

Pravila darivanja „Zagrli i osvoji“

Pravila darivanja „Zagrli i osvoji“

1. Priređivač darivanja pod nazivom „Zagrli i osvoji“ je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge Dalmare d.o.o. iz Šibenika , Velimira Škorpika 23. Darivanje priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom darivanju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Dalmare Shopping centra osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Dalmare centra sa svojom užom obitelji.

3. U darivanju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koje su korisnici Facebooka i slažu se s uvjetima ovog darivanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u darivanju. Maloljetne osobe za sudjelovanje u darivanju moraju imati pisanu dozvolu roditelja ili skrbnika.

4. Darivanje traje od 05.02.2021. do 14.02.2021. u ponoć.

5. Kako bi sudjelovali, sudionici trebaju u komentar ispod objave koja označava najavu za početak darivanja, postaviti fotografiju zagrljaja s voljenom osobom. Zagrljaj može biti i virtualan odnosno bez kontaktni. Autore najkreativnijih fotografija nagrađujemo s poklon bonovima iz trgovina Dalmare centra. Žiri Dalmare centra odabrat će 10 pobjedničkih fotografija, a fotografije mogu biti iz ranijeg perioda života.

6. Postavljanjem posta /fotografije, Sudionik je suglasan da se osobni podaci mogu koristiti u svrhu ovog darivanja i za daljnje marketinške svrhe te se neće predati u korištenje drugim korisnicima (ime i prezime, e-mail).

7. 10 autora najzanimljivijih fotografija osvaja nagradu u obliku poklon bonova koje su darivale trgovine Dalmare centra. Pobjedničke fotografije odabrat će žiri kojeg čini Uprava Dalmare centra i koja će objaviti rezultate na FB stranici 15.2.2021.godine.

8. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz darivanja.

9. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog darivanja ako smatra da za to postoji opravdan razlog.

10. Priređivač darivanja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka, 3) drugih tehničkih problema

11. Sudjelovanjem u darivanju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.
Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

Logitip Zagreb montaža