PRAVILA DARIVANJA

PRAVILA DARIVANJA

 

Pravila darivanja  „DALMARE BIKE & RUN CHALLNGE“

1. Priređivač darivanja pod nazivom „DALMARE BIKE & RUN CHALLENGE“ je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge Dalmare d.o.o. iz Šibenika , Velimira Škorpika 23. Darivanje priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom darivanju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Dalmare Shopping centra osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Dalmare centra sa svojom užom obitelji.

3. U darivanju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koje su korisnici Facebooka i slažu se s uvjetima ovog darivanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u darivanju. Maloljetne osobe za sudjelovanje u darivanju moraju imati pisanu dozvolu roditelja ili skrbnika.

4. Darivanje traje od 01.06.2021. do 06.06.2021.godine. u ponoć.

5. Kako bi sudjelovali, sudionici trebaju na FB stranici Dalmare podijeliti sliku s bilo koje aplikacije koja prikazuje rezultat odnosno kilometražu koju su prešli u trčanju, hodanju ili vožnji biciklom od 31.5. do 6.6. (potrebno je prikazati i datum)

6. Sudjelovanjem u nagradnom darivanju sudionik je suglasan da se osobni podaci mogu koristiti u svrhu ovog darivanja i za daljnje marketinške svrhe te se neće predati u korištenje drugim korisnicima (ime i prezime, e-mail).

7. Pobjednik se odabire slučajnim izborom putem aplikacije te se objavljuje u obliku video izvlačenja na društvenim mrežama. Pobjednički rezultati biti će objavljeni na FB stranici Dalmare centra 07.06.2021. godine. Priređivač će dodijeliti 3 nagrade/vouchera za kupnju u Dalmare shopping centru. Pobjednik osvaja poklon vouchere iz trgovina Nike, Adidas i Hervis.

8. Priređivač je pripremio i posebnu nagradu za najkreativniji izgled rute kojom je igrač prešao u navedenom razdoblju iz članka 7. Nagrada je poklon voucher u vrijednosti od 500,00 kn iz trgovine Sport Vision

9. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz darivanja.

10. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog darivanja ako smatra da za to postoji opravdan razlog.

11. Priređivač darivanja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka, 3) drugih tehničkih problema

12. Sudjelovanjem u darivanju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim izvlačenjem putem aplikacije.

Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

Logitip Zagreb montaža