Pravila nagradnog darivanja “Podijeli ljubav”

Pravila nagradnog darivanja “Podijeli ljubav”

Pravila darivanja „Podijeli ljubav“

1. Priređivač darivanja pod nazivom „Podijeli ljubav“ je društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge Dalmare d.o.o. iz Šibenika , Velimira Škorpika 23. Darivanje priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom darivanju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Dalmare Shopping centra osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Dalmare centra sa svojom užom obitelji.

3. U darivanju mogu sudjelovati sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koje su korisnici Facebooka i slažu se s uvjetima ovog darivanja. Pravne osobe ne mogu sudjelovati u darivanju. Maloljetne osobe za sudjelovanje u darivanju moraju imati pisanu dozvolu roditelja ili skrbnika.

4. Darivanje traje od 07.02.2022. do 13.02.2022.godine.

5. Kako bi sudjelovali, sudionici trebaju u komentar ispod objave koja označava najavu za početak darivanja, postaviti fotografiju s voljenom osobom. Fotografija treba biti napravljena na posebno označenom mjestu u Dalmare centru (foto kutak za zaljubljene), na glavnom trgu u Dalmare centru.

6. Postavljanjem posta /fotografije, Sudionik je suglasan da se osobni podaci mogu koristiti u svrhu ovog darivanja i za daljnje marketinške svrhe te se neće predati u korištenje drugim korisnicima (ime i prezime, e-mail).

7. Nasumičnim izvlačenjem izabrat će se dobitnik/ca koji će osvojiti luksuzni romantični vikend na Plitvicama, osigurane su i besplatne ulaznice za Nacionalni park + putni trošak u obliku poklon bonova od INE u iznosu od 500 kn. Utješne nagrade za dodatna 4 dobitnika biti će u vrijednosti od po 1100 kn svaka u obliku poklon bonova za shopping u Dalmare centru. Uprava Dalmare centra objaviti će rezultate na FB stranici 14.2.2022.godine.

8. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz darivanja.

9. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog darivanja ako smatra da za to postoji opravdan razlog.

10. Priređivač darivanja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka, 3) drugih tehničkih problema

11. Sudjelovanjem u darivanju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.
Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

Logitip Zagreb montaža