Sajam vrtnog uređenja,21.05.2016.!

Početna stranica / Događanja / Sajam vrtnog uređenja,21.05.2016.!
Sajam vrtnog uređenja,21.05.2016.!

Shopping centar Dalmare cvjeta sa svojom ponudom

Glavni trg shopping centra Dalmare u subotu, 21. svibnja od 10 do 20 sati cvjeta uz Sajam vrtnog uređenja. Konzum, Jysk i Pevec predstavit će svoj vrtni asortiman i sve što je potrebno za uređenje eksterijera uz akcijske cijene. Sajam će razveseliti i prave gurmane koji će na osnovukupnje vrtnog asortimana od minimalno 400,00 kn u nekoj od navedenih trgovina, biti nagrađeni bonom od 400,00 kn u restoranu Paparazzi na drugoj etaži shopping centra Dalmare

 U subotu, 21. svibnja, od 10 do 20 sati glavni trg shopping centra Dalmare procvjetat će uzSajam vrtnog uređenja. Tog dana sve će biti u znaku široke ponude za uređenje vrta i okućnice. Za raznoliku paletu proizvoda za vrtno uređenje u   shopping centru Dalmare pobrinut će se Konzum, Jysk i Pevec.

Osim što će se svi posjetitelji moći upoznati sa šarolikim asortimanom, na dan sajma Konzum,Jysk i Pevec ustupit će svoje proizvode po akcijskim cijenama. Tako će Pevec na dan sajma imati dodatnih 10% popusta na vrtni namještaj I sezone , dok je u Konzumu vikend akcija – 25% popusta na vrtni pribor I namještaj. U Jysk-u vas očekuje popust do 30% na vrtni namještaj. Nakon što će kupci imati priliku “osvježiti” svoje terase vrtnim garniturama, stolovima za vanjsko i unutrašnje korištenje, suncobranima, visećim košaricama za cvijeće, ljuljačkama za vrt i mnogim drugim proizvodima, moći će se okrijepiti u restoranu Paparazziuz ćevape u lepinji  i to  ako toga dana ostvare kupnju od minimalno 400,00 kn , a koja se odnosi na vrtni asortiman navedenih brandova.

Uz račun koji je po gore navedenom pravilu, dobivaju kupon s kojim u Paparazzi restoranu  ostvaruju pravo na porciju gratis ćevapa.

Zato svi put shopping centra Dalmare i osigurajte si vrtnu oazu na kojoj će vam svi zavidjeti. J

Logitip Zagreb montaža