Stiglo nam je vrijeme karnevala, vrijeme plesa, vrijeme šala!

Početna stranica / Događanja / Stiglo nam je vrijeme karnevala, vrijeme plesa, vrijeme šala!
Stiglo nam je vrijeme karnevala, vrijeme plesa, vrijeme šala!

U subotu, 25.02.2016. od 11 sati u Dalmare stiže karnevalski lunapark za velike i male!

Maškare, poklade, karneval, fašnik i pust razni su hrvatski izrazi za razdoblje u godini koje veseli ne samo djecu, veći i brojne odrasle osobe. Doba godine kada se tradicionalno pretvaramo u lik ili osobu po vlastitoj želji te doba godine kada mašti puštamo na volju.

No, ipak je neupitno da mu se najviše vesele baš djeca. Kako bi ove godine dodatno razveselili sve male karneval-ljupce odlučili smo ga dodatno ukrasiti najdražim i dječjim začinom. Lunaparkom! U subotu , 25.02, već od 11 sati brojni klinci i klinceze moći će uživati u danu lude zabave. Pripremite se dobro jer ćemo cijelog dana pozorno tražiti najljepšu masku ovogodišnjeg karnevala!
Svi posjetitelji tako će imati priliku uživati u brojnim karnevalskim igrama, u društvu zanimljivih karnevalskih maskota, a oduševit će vas i neobične tranformacije- sve to uz zabavu,odlične nagrade, smijeh i naravno- ples!

A vi – klinci i klinceze imate još samo malo vremena da odlučite kako ćete se zamaskirati za naš karneval. Znamo da ste neodlučni, ali veselimo se vidjeti vaš odabir.

Od 13-16 sati trajat će pauza kako bi i karnevalski duh malo predahnuo jer nas u 18 sati očekuje nastup plesne grupe BALANS.

Maskirajte se i zaplešite u korak s Dalmare shopping centrom prema najsretnijem razbolju u godini- kada su svi ono što zapravo žele biti.

Logitip Zagreb montaža