Stiže novi val ljetnih popusta

Početna stranica / Popusti / Stiže novi val ljetnih popusta
Stiže novi val ljetnih popusta

 

Hej, ti! Ti koji razmišljaš o ljetnom odmoru i jedva čekaš izaći na sunce. Trgni se i prestani se sažalijevati. Vrijeme koje koristiš križajući dane do odmora iskoristi kao dobru pripremu za ljetne radosti. Priznajte, bacili ste pogled na vaš ormar. Bez brige, kod nas isto nije sjajna situacija. Ali nema mjesta zabrinutosti. Čuli smo da stiže novi val ljetnih popusta, baš kod nas u shopping centru Dalmare!!!

Potrebne proizvode po “otopljenim” cijenama upravo nudi shopping centar Dalmare . Izbora je mnogo, samo treba biti hladne glave, brzih nogu, a za shopping listu ćemo se, kao i uvijek, pobrinuti mi.

 

  1. stanica: Nike shop, prva etaža centra

 

Požuri u Nike shop i osvježi svoju kombinaciju uz 50 popusta na omiljene proizvode. Osim legendarnih linija sportske opreme koje prate svaku sportsku disciplinu, tu je i Nike Sportswear sa svojim širokim spektrom proizvoda namijenjenih vašim svakodnevnim potrebama. A kako bi shopping bio potpuni doživljaj, očekuje vas poseban ambijent popraćen vizualnim pričama koje svake sezone prate trendove  i pružaju individualno iskustvo kupovanja.

 

  1. stanica: DiCaprio trgovina, prva etaža centra

 

Da odijelo čini čovjeka ostavlja prostora za različita mišljenja. Međutim, nije tajna da pozitivan prvi dojam gotovo uvijek čini dobra odjevna kombinacija. Premda je ljetno doba kada ne razmišljamo o formalnim prigodama, nikada nije prerano opremiti se idealnim odijelom ili drugim svečanim outfitom.

 

Kada se tome pridoda kvaliteta i “otopljena cijena” nema se što više razmišljati, jedino zapitati gdje se nalazi dobra prilika za shopping. Odgovor leži u DiCaprio trgovini koja nudi kvalitetna odijela s 30 do 50 posto popusta. Hrvatska modna marka proizvedena u našoj najvećoj tekstilnoj tvornici Varteks iz Varaždina, svojim asortimanom pokriva sve prigode tijekom cijelog dana. Obje kolekcije za nju i njega prate svjetske modne trendove te nude bezbroj modnih kombinacija bez obzira radi li se o poslovnoj, ležernijoj ili posebnoj prigodi.

 

  1. stanica: Levi’s, prva etaža centra

 

Od 1873. godine kada je, danas svjetski poznati, Levi Strauss izumio traperice, Levi’sice su postale jedan od najprepoznatljivijih i najimitiranijih komada odjeće u svijetu. Poznat kao jeans, legenda za svaku životnu dob, Levi’s® nudi i bogat asortiman odjeće različitih materijala i odvažnih grafika, ali i modnih dodataka kako bi vam omogućio total look s kojim ćete zabljesnuti ove ljetne sezone. Upravo u shopping centru Dalmare možete pronaći svoj Levi’s look i to za 50

posto nižu cijenu.

 

Neće ostati razočarani niti ljubitelji jedrenja jer se u sklopu Levi’s trgovine nalazi i talijanski brend Slam specijaliziran za proizvodnju jedriličarske odjeće, obuće i opreme, a ima i svoju casual kolekciju koja je stekla mnogobrojne ljubitelje diljem svijeta.

 

  1. stanica: JYSK, prva etaža centra

 

Za sve one koji još nisu opremili svoj vrt ili vikendicu lijepa vijest je da su se u JYSKu cijene skroz otopile. Maštate li o trampolinu, ležaljki ili drugim ljetnih rekvizitima, JYSK nudi sve što poželite po znatno nižim cijenama. Ovom danskom maloprodajnom lancu itekako se može vjerovati jer samo ime asocira na skromnost, temeljitost i poštenje. Zato otopite svoj otpor i osvježite svoj vrt ili svoj “drugi dom” u JYSKu. Dašak Danske je bliže nego što ste se nadali, zar ne?!

 

Sada kada je meta poznata, drugi korak je dobra strategija. Vratimo se na početak teksta. Sjećate li se hladne glave i brzih nogu?  🙂

Logitip Zagreb montaža