SUTRA U 10h!!!

Početna stranica / Popusti / SUTRA U 10h!!!
SUTRA U 10h!!!

Dalmare postaje destinacija za najzahtjevnije sladoljupce

 Stiže val osvježenja u shopping centar Dalmare koji od xxx. travnja nudi najbolji homemade sladolede na hrvatskom tržišu. Svi sladoljupci pozivaju se na prvu etažu Dalmare centra gdje će moći uroniti svoja osjetila u desetke različitih okusa domaćeg, ručno rađenog sladoleda u režiji poznatog bivšeg nogometaša i poduzetnika Zvonimira Bobana.

Šibenik, 22.04.2016. godine. Dugo, toplo ljeto u Šibeniku možete spremno dočekati na prvoj etaži shopping centra Dalmare 23. travnja. Radi se o prepoznatljivom homemade sladoledu koji je Zvonimir Boban nakon zagrebačke lokacije odlučio proširi na ostale lokacije diljem Hrvatske.

Na njegovoj karti se našao i poznati šibenski shopping centar koji tradicionalno okuplja visoko kvalitetne proizvode, od modne, beauty, IT industrije pa do gastro ponude. Zato ni ne čudi što je domaći, ručno rađeni sladoled našao svoj dom i u Dalmare centru čime se zaokružuje njegova raznovrsna ponuda.

Ukoliko ne uočavate razliku između homemade i industrijskog sladoleda, izoštrite svoja osjetila i primjetit ćete u čemu je “kvaka”.  Radi se o postotku zraka u proizvodu kojeg industrijski sladoled ima i do 70 posto u odnosu na ručno, rađeni sladoled koji se može pohvaliti sa samo 5 posto zraka. Postoji još jedna razlog koji ide u prilog homemade sladoledu, a to je rok trajanja i svježe sirovine koje se koriste za izradu istoga.

Osim beskompromisne proizvodnje, “slatkači” u Dalmare shopping centru dolaze u 60 različith okusa koji će se mijenjati zavisno od doba godine i potražnje.

Imamo dobar argument i za najzahtjevnije sladoljupce koji su u vječnoj potrazi za hladnim, kremastim savršenstvom. Ne trebate potegnuti sve do Italije jer mjesto sa savršenim sladoledima i ljubaznim osobljem je odmah iza ugla – u shopping centru Dalmare J

Logitip Zagreb montaža