TOM TAILOR POKLANJA JAKNU!!

Početna stranica / Popusti / TOM TAILOR POKLANJA JAKNU!!
TOM TAILOR POKLANJA JAKNU!!

21.10. SLUŠAJ RADIO RITAM!
Nije važno kamo vas odvede jesen ili zima jer poznati modni brend Tom Tailor za svaku priliku pravu odjeću ima! Bilo da se radi o sladoledu u Lisabonu, šetnji Stockholmom, zabavi u Berlinu ili pak opuštenoj kavi u Šibeniku, Tom Tailor i shopping centar Dalmare pobrinut će se da osvajate stilom #EVERYWHEREYOUGO.
Riječ je o nagradnog igri u kojoj Tom Tailor nagrađuje najsretnijeg slušatelja Radija Ritma jaknom iz najnovije Tom Tailor kolekcije. Dovoljno je u petak, 21. listopada okrenuti radio stanicu na 106,4 FM, prvi se javiti u eter i točno odgovoriti na nagradno pitanje.!!
Dodatni razlog za sudjelovanje u nagradnoj igri je urban, ali i udoban dizajn Tom Tailor branda koja u sklopu kampanje #EVERYWHEREYOUGO dočarava idealan stil gdje god se nalazili. A pravu odjevnu kombinaciju možete složiti u trgovini Tom Tailor u shopping centru Dalmare gdje imate sve što je potrebno za toplu i trendy zimu. Jedino je pitanje za što se odlučiti, jaknu, parku, prsluk, bundu ili neki drugi odjevni predmet u plavoj, sivoj, bež boji ili u malo odvažnijoj maslinasto zelenoj, crvenoj ili lila.
Zato počnite svoju modnu priču s nagradnom igrom shopping centra Dalmare i tko zna, možda ćete upravo vi osvajati Tom Tailor jaknom #EVERYWHEREYOUGO .

Logitip Zagreb montaža