URUČIVANJE KLJUČEVA MERCEDESA!

Početna stranica / Popusti / URUČIVANJE KLJUČEVA MERCEDESA!
URUČIVANJE KLJUČEVA MERCEDESA!

DALMARE CENTAR JE URUČIO KLJUČEVE MERCEDESA!

 

Da podjsjetimo…

 

Dana 31. Siječnja završena je nagradna igra PREBROJI POKLONE I ULOVI MERCEDES!

Kako i svi već znaju Nagradna igra Dalmare centra “Prebroji poklone i ulovi Mercedes”, trajala je  od prosinca do kraja siječnja.. Sretan dobitnik odnosno dobitnica Mercedesa 160d je osoba koja je uz račun od minimalno 200 kn iz Dalmare centra izdanog u periodu od 1.12.2015. do 31.1.2016.godine pogodila i točan broj poklona skrivenih u ovom limenom ljepotanu koji još uvijek stoji na glavnom trgu u centru!

  1. Veljače u jutrarnjim satima a uz prisustvo uprave Dalmare centra , javnog bilježnika i svjedoka, izvučen je dobitnik odnosno dobitnica velike nagradne igre !!
    Dalmareov Mercedes 160d pripao je Jeleni Plavčić iz Šibenika!. U automobilu je bilo 11 poklona koje je sretna gospođa Jelena Plavčić pravilno pobrojala.

 

Ključevi novog limenog ljubimca uručeni su jučer u 17h u sklopu Karnevalske olimpijade!

Podsjetimo, ova nagradna igra Dalmare centra je trajala od 1. prosinaca 2015. Sve do 31. siječnja 2016. godine. A sudeći prema broju ubačenih kupona, polučila je veliko zanimanje vjernih Dalmareovih kupaca. Sudjelovati su mogli svi koji su ostvarili kupnju od minimalno 200 kuna i koji su točno upisali broj poklona koji se nalaze u automobilu.
Iako je nagradna igra završila, Dalmare centar nastavlja pripremati iznenađenja za sve posjetitelje.!

 

[envira-gallery id=”1064″]

 

Logitip Zagreb montaža