Vesele subote u Dalmare centru!

Vesele subote u Dalmare centru!

I ovoga listopada u Dalmare shopping centru najveselije će biti subote kada vas i vaše mališane na glavnom trgu očekuje maštoviti program!

Prve subote, 12. listopada, Dalmare centar naći će se pod opsadom Gusara i Čarobne škrinje. Oni najmlađi tako će se susresti s veselim gusarima koji su za njih pripremili posebne gusarske igre pune intriga, nakon toga zajedno će krenuti u tajnovitu potragu blagom. Hoće li ih u tome spriječiti Crnobradi ili će ga ipak uspjeti pronaći, ne znamo. Ali znamo, da će uslijediti velika gusarska zabava i super nagrade za one koji su odlučili postati gusari na jedan dan.

 

Dalmare centrom, 19. listopada na jedan dan zavladat će Mali znanstvenici i on će poprimiti izgled znanstvenog labosa. Bit će to prilika da oni najmlađi nauče o fosilima,mineralima, da ih izrade od gline te sudjeluju u znanstvenim kvizovima. Oni najodvažniji mogu se okušati u turniru školskog memoara. Kao i na kraju svake vesele subote, očekuje nas ”party time” i to znanstveno – fantastična zabava uz super nagrade za sve male znanstvenike.

 

Posljednje subote u mjesecu, 26. listopada prohujat će Gospodarica zla i pripremiti strašno veseli Halloween party. Povesti će i leteće vile, koje za one najhrabrije spremaju strašno vesele igre i strašno veselu utrku s minijaturnim čudovištima. Zadnje subote, glavni trg centar postat će najluđa pozornica Halloween party-a koji ne smijete propustiti.

Da će to zaista biti najveselije subote, uvjerite se sami i zajedno s svojim najmlađima postanite i vi dio naše  subotnje priče!

Logitip Zagreb montaža