VIOLETTA DANCE CLASS

Početna stranica / Popusti / VIOLETTA DANCE CLASS
VIOLETTA DANCE CLASS

Shopping centar Dalmare priprema plesni party svjetski poznate tinejdžerke Violette!

S obzirom na oduševljenje brojnih klinaca i klinceza na listopadski Violetta party, shopping centar Dalmare odlučio je iznova razveseliti svoje brojne mališane . Dalmare poziva sve istinske obožavatelje jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija – na glavni trg shopping centra ove subote, od 17 sati. No, ovaj put, osim zagarantirano dobre zabave i nagrada priprema se i pravo plesno iznenađenje.

Brojni mališani nedavno su u šibenskom shopping centru Dalmare, uz vrhunsku glazbu, ples i primamljive nagrade, imali pravo osjetiti dašak Disneyeve TV serije koja je zaludila cijeli svijet. No, nadolazeća subota, koja ponovo ugošćuje party svjetske poznate tinejdžerke bit će posebna priča. Violetta ovaj put traži plesne talente!

Svi klinci i klinceze koji vole ples i glazbu ostvarit će svoje dječje snove uz plesne ritmove Violettinih najpopularnijih pjesama jer će Dalmare i karizmatična tinejdžerica svim prisutnima pružiti odličnu priliku naučiti plesne korake poput Violette. Violetta tako ove subote za vaše mališane priprema svoje čak tri najpoznatije koreografije En mi Mundo, Sej Mejor i Momento musical: Juntos somos mas. No, ni to nije sve!

Kako shopping centar Dalmare zaista uživa nagrađivati istinske dječje talente i ljubav prema hobijima, pri dolasku na event djeca će svoja imena upisati na posebno pripremljene papiriće. Nakon svake naučene koreografije izvući će se sretni dobitnici, po dvije pjevačice koje će pjevati jednu od navedenih pjesama, a ostali će u pozadini imati priliku pokazati svoje plesno umijeće. Pritom će se uživo snimati i „spot“ za svaku koreografiju koji će se prikazivati na Facebook stranici shopping centra Dalmare.

Plesna subota će stoga biti vrhunska prilika za sve koji su oduvijek maštali postati karizmatična tinejdžerica Violetta Castillo, zar ne?

O Violetti

Protkana glazbom, pjevanjem i plesom, serija prati glavni lik, Violettu Castillo, talentiranu tinejdžericu koja se nakon nekoliko godina života provedenih u Europi vraća s ocem Hermanom u svoj rodni Buenos Aires. Pametna, puna života i prekrasnog glasa upisuje glazbeni studij u sklopu kojega ostvaruje svoje dugo iščekivane snove. Hvaljena tinejdžerska argentinska telenovela nastala je u produkciji Disney Channel Latin America i lokalne argentinske produkcijske kompanije Pol-Ka. Popularna serija nominirana je i nagrađena na Kid’s Choice Awards u Argentini, Meksiku, Kolumbiji, ali i na Nickelodeon nagradama u Brazilu te Martín Fierro Awards u Argentini. U samo prva tri mjeseca 2013. seriju je vidjelo više od 20 milijuna ljudi u Europi, dok je u Francuskoj, Italiji i Španjolskoj serija na YouTubeu prikupila više pregleda od top zvijezda poput Lady Gage i Katy Perry.

Logitip Zagreb montaža