Violetta party 15.10. u 17h!

Početna stranica / Događanja / Violetta party 15.10. u 17h!
Violetta party 15.10. u 17h!

Shopping centar Dalmare u znaku mega popularne Violette!!!

Dalmare centar poziva sve na Violetta party na glavni trg shopping centra Dalmare ove subote, od 17 sati. Osjetite dašak Disneyeve TV serije koja je zaludila cijeli svijet uz vrhunsku glazbu, ples i primamljive nagrade.

– Ova subota u shopping centru Dalmare po mnogočemu će biti specifična za ljubitelje hvaljene tinejdžerske serije “Violetta”. Glavni trg vodećeg šibenskog shopping centra od 17 sati bit će mjesto velikog Violetta partya koji će svim posjetiteljima pružiti vrhunsku zabavu uz glazbu, ples i nezaobilazne nagrade.

To će biti vrhunska prilika za sve koji su oduvijek maštali postati karizmatična tinejdžerica Violetta Castillo jer shopping centar Dalmare priređuje ples i pjevanje uz omiljene Violettine hitove. Da se vrijedi odvažiti na plesno i pjevačko nadmetanje s ostalim “Violettama” potvrđuje Inbox papirnica koja će nagraditi najbolje vrijednim nagradama iz Violetta kolekcije. Zato ne oklijevajte i ubacite se u Violetta đir u vodećem šibenskom shopping centru.

O Violetti

Protkana glazbom, pjevanjem i plesom, serija prati glavni lik, Violettu Castillo, talentiranu tinejdžericu koja se nakon nekoliko godina života provedenih u Europi vraća s ocem Hermanom u svoj rodni Buenos Aires. Pametna, puna života i prekrasnog glasa upisuje glazbeni studij u sklopu kojega ostvaruje svoje dugo iščekivane snove. Hvaljena tinejdžerska argentinska telenovela nastala je u produkciji Disney Channel Latin America i lokalne argentinske produkcijske kompanije Pol-Ka. Popularna serija nominirana je i nagrađena na Kid’s Choice Awards u Argentini, Meksiku, Kolumbiji, ali i na Nickelodeon nagradama u Brazilu te Martín Fierro Awards u Argentini. U samo prva tri mjeseca 2013. seriju je vidjelo više od 20 milijuna ljudi u Europi, dok je u Francuskoj, Italiji i Španjolskoj serija na YouTubeu prikupila više pregleda od top zvijezda poput Lady Gage i Katy Perry.

Logitip Zagreb montaža