ZAVRŠENA JE NAGRADNA IGRA PREBROJI POKLONE I ULOVI MERCEDES!

Početna stranica / Događanja / ZAVRŠENA JE NAGRADNA IGRA PREBROJI POKLONE I ULOVI MERCEDES!
ZAVRŠENA JE NAGRADNA IGRA PREBROJI POKLONE I ULOVI MERCEDES!

Danas 1. veljače, uz prisustvo uprave Dalmare centra , javnog bilježnika i svjedoka, izvučen je dobitnik odnosno dobitnica velike nagradne igre !!

Dalmareov Mercedes 160d ide u ruke Jeleni Plavčić, , Ulica 3.studenog 1944., br.9 ,iz Šibenika!Nagradna igra Dalmare centra “Prebroji poklone i ulovi Mercedes”, koja je trajala od prosinca zaključena je danas. Sretan dobitnik odnosno dobitnica Mercedesa 160d je osoba koja je uz račun od minimalno 200 kn iz Dalmare centra izdan u periodu od 1.12.2015. do 31.1.2016.godine pogodila i točan broj poklona skrivenih u ovom limenom ljepotanu. U automobilu je bilo 11 poklona koje je sretna gospođa Jelena Plavčić pravilno pobrojala. Ključeve novog limenog ljubimca moći će preuzeti na Karnevalskoj olimpijadi u nedjelju, 7. veljače, od 14 do 18 sati ispred Happyland igraonice na drugoj etaži.


Podsjetimo, ova nagradna igra Dalmare centra je trajala od 1. prosinaca 2015. Sve do 31. siječnja 2016. godine. A sudeći prema broju ubačenih kupona, polučila je veliko zanimanje vjernih Dalmareovih kupaca. Sudjelovati su mogli svi koji su ostvarili kupnju od minimalno 200 kuna i koji su točno upisali broj poklona koji se nalaze u automobilu.


Iako je nagradna igra završila, Dalmare centar nastavlja pripremati iznenađenja za sve posjetitelje. Tako organizira subotnje čitaonice za najmlađe, a najavljuje i dodatne nagradne igre ususret Danu zaljubljenih.

Vidimo se u Dalmare centru!

Logitip Zagreb montaža