Zimska bajka u shopping centru Dalmare!

Početna stranica / Događanja / Zimska bajka u shopping centru Dalmare!
Zimska bajka u shopping centru Dalmare!

Bliži nam se prosinac, po mnogima najljepše doba u godini, a shopping centar Dalmare odlučio ga je i ove godine dočekati na velika vrata. Od 03. do 30. prosinca uživajte u pravoj zimskoj bajci kroz mnogobrojna događanja i nagrade!

S paljenjem prve adventske svijeće započinje čarolija! Ona božićna! Najljepše razdoblje u godini kada sve miriši po ušećernim bademima, kuhanom vinu, cimetu, a posebnu toplinu nose lampice čije se paljenje uvijek iščekuje s nestrpljenjem.Shopping centar Dalmare ovaj je advent odlučio učiniti još posebnijim pa svaki vikend u prosincu priprema za svoje posjetitelje najljepša božićna iznenađenja.

Zimska bajka počinje na glavnom trgu Dalmare centra gdje će osvanuti pravo božićno selo u kojem će se redati najpopularnije blagdanske zvijezde. Već 03. prosinca dolazi Sv. Nikola kojeg ćete moći pozdraviti uz ples, igru i kreativne radionice od 15 do 19 sati. Imat ćete priliku pjevati i plesati sa Snježnom kraljicom 10. prosinca jer nam tada dolazi u posjetu Anna, Elsa i Olaf, a oni najmlađi uživat će u izradi Frozen medalja, lutkica te Elsinih čarobnih štapića. Nakon toga slijedi Vikend s vilenjacima 17. prosinca gdje će klinci i klinceze izrađivati posebne vilenjačke krune i značke od 11 sati, a 23. prosinca krenuti će na Putovanje Djeda Božićnjaka te uživati u ukrašavanju božićnih jelki. Za 30. prosinca pripremili smo Dječji novogodišnji party s početkom u 17 sati, gdje će vas uz plesni party dočekati i brojna iznenađenja kao i počasni gost subotom, Snježna vila.

Kako je prosinac vrijeme darivanja, shopping centar Dalmare je pripremio i posebne nagrade. Okušajte se i zavrtite Kolo sreće i osvojite poklon bon u vrijednosti od 200 kn iz trgovina H&M, NY, Pevec, Peko, Magic Baby, Deni, Inbox, Ghetaldus, Sportina ShoeBeDo, Mana, dm i mnogih drugih. No, to nije sve što vam je Dalmare pripremio. Od 1. do 29. prosinca mostvarite kupnju u Dalmare centru u minimalnom iznosu od 200 kn, ispunite kupon, pričvrstite za račun i ubacite u posebnu kutiju! I ne propustite izvlačenje 30. prosinca u tijeku Dječjeg novogodišnjeg party-a jer ćete imati priliku osvojiti TV Samsung, prijenosno računalo, mobitel Samsung te poklon bon u vrijednosti od 1000 kn iz Peveca.

Logitip Zagreb montaža